Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Unilot Srl

021/4110075, 0731.833.975

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2000, Unilot Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lunete, parbrize geamuri pentru autoturisme, camioane, tiruri si serviciii de montaj. Firma noastra are un personal de 14 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.    

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Unilot S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
lunete, parbrize geamuri pentru autoturisme, camioane, tiruri si servicii de montaj
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Unilot Srl
Persoana de contact: Moise Radian
Adresa: Str. Progresului, Nr. 102-108, incinta Complex Mirano
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4110075
Telefon mobil: 0731.833.975
Fax: 021/4110075
Website: http://www.unilot.ro