Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unidata Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta Fargo DTC550 pentru carduri PVC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imprimanta FARGO DTC550, modelul cel mai complet din seria Profesionala FARGO ce utilizeaza tehnologia Direct-to-Card, este destinata procesului de emitere a cardurilor in corporatiile mari, birourilor sau institutiilor mari educationale.

Gama larga de caracteristici si optiuni de securizare a cardurilor, productivitatea si fiabilitatea inalta, managementul si operarea facila, recomanda acest echipament atat intr-o aplicatie stand-alone cat si ca parte  intr-un sistem high-volume de emitere a cardurilor.

Modulul optional de printare dual-sided : practic se dubleaza suprafata de printare, in sensul ca pe fata cardului se pot tipari imagini mai mari si informatiile aditionale, barcodurile si semnaturile digitale pe verso-ul cardului; printarea dual-sided devine astfel inca o optiune de crestere a securizarii prin introducerea de noi informatii.

Modulul optional de laminare : rol atat de crestere a durabilitatii cat si de introducere a unui nivel de securizare ce limiteaza aproape total incercarile de contrafacere a cardurilor.

Modulul optional de encodare smartcard: necesitatea utilizarii smartcardurilor in aplicatii securizate este deplin acoperita de acest modul care poate encoda pana la trei tehnologii de smartcard-uri: contact si contactless smartcard, magnetic card, proximity card (read-only).

Portul Ethernet optional ofera posibilitatea conectarii mai multor echipamente Fargo intr-o retea existenta.
Din Gura in Gura