Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unidata Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta Fargo hdp5000 pentru carduri pvc
Brand
HDP5000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este prima imprimanta de carduri in tehnologie HDP ce se poate achizitiona la un pret comparabil cu imprimantele de carduri in tehnologie DTC (Direct To Card).

•Tehnologia High Definition Printing™ ofera o calitate exceptionala  a imaginii tiparite in special pentru cardurile cu circuite electronice incorporate precum si un plus de durabilitate si de securizare a cardurilor. Tehnologia Fargo HDP utilizeaza tiparirea dye-sublimation cu rezolutie 300dpi a imaginii dorite,  pe fata din spate a filmului HDP. Filmul este apoi lipit pe suprafata cardului prin presare la temperatura inalta. Prin fixarea imaginii intre filmul HDP si card , aceasta tehnologie creaza carduri securizate si cu rezistenta mare la utilizare sau la abraziuni.

•Constructia modulara permite upgradarea ulterioara extrem de facila , dupa necesitati:  modulul dual-sided pentru printare dual-sided , modulul de laminare single-sided sau dual sided ce permite aplicarea unui overlay holografic dintr-o singura trecere, sau modulul pentru diverse tehnologii de codare carduri :  ISO/JISII Magnetic Tracks , HID, iCLASS, MIFARE/DESFire and Wiegand. Modulul de Ethernet si print server permite conectarea imprimantei la infrastructura companiei, asigurand  astfel operarea in retea.

•Operarea acestei imprimante este simpla, necesitand un training minimal. Cardurile, riboanele, overlaminate-urile sunt livrate in cartuse care se instaleaza imediat.

•Datorita caracteristicilor si calitatii deosebite a cardurilor produse cu acest model, domeniile de utilizare sunt  extrem de largi: agentii guvernamentale, companii medii si mari, institutii financiare, colegii si universitati , centre medicale si birouri de servicii.
Din Gura in Gura