Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc 2 E-prod Srl

0784344424, 0744346209, 0723227350

Ulei din samburi de struguri

Pe stoc:
Da
Telefon:
0784344424, 0744346209
Pret:
13 lei
 
 

Detalii produs

Ulei din samburi de struguri 100ml = 13lei
Ulei din samburi de struguri 250ml = 32lei
Ulei din samburi de struguri 500ml = 52lei

Ingrediente: ulei din samburi de struguri extra virgin.

Comandati telefonic la: 0744346209 sau la 078434442
Transport: GRATUIT
(pentru comenzi mai mari de 300 lei)
Livrare in toata tara: 24-48 ore 14 zile drept de retur Plata la livrarea comenzii

Ulei pur, obtinut prin metoda presarii la rece, din samburi de struguri romanesti, atent selectionati, netratati termic sau chimic. Extras printr-o tehnologie bio unica, conceputa de noi special pentru a pastra integral toate elementele nutritive ale semintelor crude.

Produsul se livreaza proaspat, fabricat de maxim o saptamana.

Termen de garantie: 1 an de la data fabricatiei.

Alegeti gramajul si comandati chiar acum.
Strugurii au fost mentionati in numeroase istorisiri biblice, unde era denumit ?rodul vietii?. Desi oamenii folosesc ulei din samburi de struguri inca din timpuri stravechi, acest ulei a intrat in atentia cercetatorilor abia la inceputul secolului XX.

Caracteristici
Uleiul din samburi de struguri presat la rece extra virgin Cardinal are culoarea galben-verzui deschis, cu miros fin, specific semintelor si gust usor dulce-aromat, delicios.

Valori nutritive
Uleiul din samburi de struguri contine 71 % grasimi polinesaturate, 18 % grasimi mononesaturate si 11 % grasimi saturate. Este o sursa extraordinara de vitamina E si F, B5. Contine minerale precum magneziu, potasiu, zinc, cupru, seleniu. Uleiul din samburi de struguri este foarte bogat in resveratrol si procianidine, antioxidanti puternici cu efect de antiimbatranire.

Beneficii
Bogatia vitaminelor existente in ulei din samburi de struguri face din acest produs un adevarat elixir pentru sanatate. El are proprietati terapeutice extraordinare:
- Mentine arterele sanatoase, scade colesterolul si este protector cardiovascular. Stimuleaza sistemul nervos si tine la distanta boala Alzheimer.
- Are proprietati antiinflamatorii, avand efecte benefice asupra tesuturilor din articulatii.
- Echilibreaza nivelul zaharului din sange, fiind indicat persoanelor bolnave de diabet.
- Protejeaza sanatatea oculara si imbunatateste vederea.
- Combate in mod eficient radicalii liberi, prevenind astfel degradarea celulara si aparita semnelor de imbatranire.

Cosmetica
Uleiul din samburi de struguri are proprietati astringente, antiimbatranire. Mentine elasticitatea pielii, lupta impotriva ridurilor, arsurilor de soare si a vergeturilor. Uleiul din samburi de struguri este non-comedogenic, se absoarbe foarte rapid in piele si nu lasa urme grase. Poate fi folosit ca o crema, aplicat pur pe piele sau in combinatie cu alte uleiuri pretioase.

Administrare
Uleiul din samburi de struguri presat la rece poate fi folosit atat in alimentatie, cat si la cure, in doze zilnice, pentru tratarea diferitelor afectiuni. O cura de cel putin un an cu acest ulei, din care se va administra minimum 20 de ml pe zi, va avea efecte simtitoare. Este ideal in salate, la prepararea maionezelor de casa, asezonat peste supe creme, legume, piureuri, sosuri, sufleuri, mancaruri din peste sau carne.

Conditii de pastrare
A se pastra la temperatura de 15-23 C, in locuri uscate si intunecoase, ferit de razele soarelui. Dupa fiecare utilizare strangeti bine capacul pentru a evita oxidarea uleiului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc 2 E-prod Srl
Persoana de contact: Bobe Emilia
Adresa: Str. Negru Voda, Bl. J135, Sc. E, Ap. 69
Localitate: Alexandria
Judet: Teleorman
Telefon: 0784344424, 0744346209
Telefon mobil: 0723227350

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi