Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc 2 E-prod Srl

0784344424, 0744346209, 0723227350

Ulei de dovleac

Pe stoc:
Da
Telefon:
0784344424, 0744346209
Pret:
20 lei
 
 

Detalii produs

Ulei de dovleac 200ml =20 lei
Ulei de dovleac 250ml = 24 lei
Ulei de dovleac 500ml = 40 lei Ingrediente: ulei din seminte de dovleac extra virgin.

Ulei pur, obtinut prin metoda presarii la rece, din seminte romanesti, atent selectionate, netratate termic sau chimic. Extras printr-o tehnologie bio unica, denumita Raw organic Cardinal Technology si conceputa de noi special pentru a pastra integral toate elementele nutritive ale semintelor crude.

Produsul se livreaza proaspat, fabricat de maxim o saptamana.

Termen de garantie : 8luni de la data fabricatiei.

Alegeti gramajul si comandati chiar acum.
Datorita proprietatilor sale de vindecare, uleiul din seminte de dovleac este considerat o farmacie naturala. Dintre toate semintele, cele de dovleac se afla pe locul al doilea in ceea ce priveste continutul de fitosteroli, dupa semintele de floarea soarelui si fistic.

Caracteristici
O trasatura interesanta a uleiului de dovleac este aceea ca are 2 culori in acelasi timp. Continutul de caroten ii ofera o culoare de rosu rubin, iar clorofila ii da culoarea verde. Aceste doua culori sunt evidentiate in functie de cum se reflecta lumina pe suprafata uleiului, adica: daca punem uleiul intr-un pahar transparent prin peretii paharului el se prezinta ca un lichid rosu rubiniu. Daca punem o lingurita de ulei pe o farfurie, atunci uleiul privit de sus este verde. Uleiul de dovleac are un gust si aroma placuta, de seminte de dovleac neprajite, mai fina si mai discreta decat cea a semintelor prajite.

Valori nutritive
Uleiul de dovleac contine vitaminele A, B, D, E, F, K, caroten. Este bogat in iod si acizi grasi polinesaturati de tip Omega 6, 3 si 9. Mai are in compunenta si minerale, precum zinc, magneziu, fier. Toate acestea, in formula in care ele se afla in uleiul de dovleac presat la rece Cardinal, fac ca absorbtia lor sa se faca integral in organism, intr-un interval de timp foarte scurt.

Beneficii
Datorita efectului sau antihelmintic, uleiul din seminte de dovleac este utilizat in mod traditional ca tratament eficient impotriva tuturor parazitilor intestinali, chiar si a celor mai rezistenti, cum este giardia. Prin continutul de acizi grasi polinesaturati, acest ulei administrat in cure, pe perioada mai indelungata, are un rol important in reducerea nivelului de colesterol si reglarea tensiunii arteriale. Ajuta in tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Uleiul de dovleac are efect in tratarea adenomului de prostata, reducand frecventa si dificultatea urinarii. Uleiul de dovleac este calmant pe iritatii, ceea ce-l face benefic in afectiuni gastrice dar si la arsuri usoare.

Fiind adjuvant in restabilirea functiei hepatice, uleiul de dovleac:
- Previne alergiile si protejeaza ficatul.
- Stimuleaza tractul digestiv, elimina constipatia.
- Previne formarea calculilor biliari.
- Stimuleaza filtrarea si functia renala a sistemului excretor.
- Ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism.

Cosmetica
Uleiul de dovleac este excelent pentru tenul uscat, aspru, iritat, sensibil sau matur. Imbunatateste tonusul pielii, grabeste vindecarea cicatricilor, arsurilor, elimina celulele moarte si are efect regenerant. De asemenea, accelereaza cresterea parului, previne matreata si intareste unghiile.

Administrare
Uleiul de dovleac presat la rece poate fi folosit atat in alimentatie, cat si la cure, in doze zilnice, pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Comandati telefonic la: 0744346209 sau la 078434442
Transport: GRATUIT
(pentru comenzi mai mari de 300 lei)
Livrare in toata tara: 24-48 ore 14 zile drept de retur Plata la livrarea comenzii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc 2 E-prod Srl
Persoana de contact: Bobe Emilia
Adresa: Str. Negru Voda, Bl. J135, Sc. E, Ap. 69
Localitate: Alexandria
Judet: Teleorman
Telefon: 0784344424, 0744346209
Telefon mobil: 0723227350

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi