Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tudor Srl

0771482030, 0263232288

Joc de societate - Activity Original

JOC736322
Model:
JOC736322
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0771482030
Pret:
157.98 lei
 
 

Detalii produs

Joc de societate - Activity Orginal, un joc de societate si de indemanare, ce dezvolta atentia, perspicacitatea, memoria, spiritul de echipa, abilitatile de colaborare, asociere si indemanare.

Jocurile de societate ajuta la dezvoltarea inteligentei si a gandirii logice, oferind o distractie nemaipomenita pentru toata familia. Jocul contine: o tabla de joc, 440 de carti cu cate 6 probleme de rezolvat, 1 clepsidra, 4 pioni si regulamentul de joc. Activity Original este un joc creativ si de comunicare, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala si desen. Jucatorii individuali sau echipele incearca sa ghiceasca diferite cuvinte sau expresii, precum "rasarit de soare" sau "razatoare de legume", si astfel sa inainteze pe traseul jocului. Jucatorii isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea. Pe parcursul jocului, toata lumea va rade cu lacrimi.

In plus, jocul de creativitate si de comunicare Activity Original s-a innoit. Dispunand acum de un nou regulament de joc si de 2640 de probleme noi, jocul a devenit mai distractiv si mai savuros. Scopul jocului este ca jucatorii sa-si ajute echipa sa treaca prima linia de sosire. Sarcina jucatorilor este de a prezenta problemele de pe carti prin desene, prin mimica, sau descriindu-le in cuvinte, in asemenea mod, incat coechipierii lor sa poata ghici notiunile cautate in intervalul de timp disponibil si echipa sa poata avansa pe tabla de joc. Daca jucatorul trebuie sa prezinte o problema prin desen, ii este interzis sa vorbeasca sau sa gesticuleze, are insa voie sa dea din cap afirmativ, indicand astfel rezolvarea corecta a unei parti din problema. Dar nu are voie sa scrie litere sau cifre. Cand jucatorul trebuie sa descrie o problema in cuvinte, ii este interzis sa pronunte cuvantul cautat, respectiv parti sau forme declinate/conjugate ale cuvantului vizat. Cand jucatorul trebuie sa prezinte notiunea cautata prin mimica, in cursul gesticularii nu are voie nici sa vorbeasca, nici sa scoata vreun sunet. Ii este interzis sa utilizeze in vreun fel obiectele din incapere, sau sa le arate.

Are insa voie sa-si indice partile propriului corp sau propria imbracaminte, respectiv sa le utilizeze pe acestea in cursul gesticularii. O noua regula, datorita careia jocul devine si mai palpitant: dislocarea adversarului. Daca pionul uneia dintre echipe paseste pe un camp pe care stationeaza deja pionul unei echipe adverse, pionul stationat pe acel camp trebuie sa faca un pas inapoi. Numar de jucatori: 3-16. Jocul este contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Se recomanda utilizarea produsului de catre copiii mai mari de 12 ani. Produsul poate fi curatat cu o carpa moale, uscata. Se recomanda ferirea produsului de umezeala si caldura excesiva.

Produsul este fabricat in Romania, in conformitate cu reglementarile EN71.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tudor Srl
Persoana de contact: Sabo Iulia
Adresa: Drumul Cetatii, Nr.10
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0771482030
Telefon mobil: 0263232288
Fax: 0263235414

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi