Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tudor Srl

0771482030, 0263232288

Despre noi

Trimite mesaj
Tudor Srl
Societatea Tudor Srl avand sediul in localitatea Bistrita, are ca obiect principal de activitate comertul produselor de papetarie-birotica, rechizite, accesorii si echipamente IT, jocuri si jucarii educative, produse administrative si produse de ambalare.

Astfel, portofoliul nostru de produse cuprinde: caiete, pixuri, stilouri, hartie copiator, bibliorafturi, dosare, calculatoare de birou, table whiteboard, panouri de pluta, flipchart-uri, covoare pentru birou, genti de laptop, memory stickuri USB, tastaturi, mousi, produse de curatenie, produse de ambalare, etc.

Structura companiei noastre, formata dintr-un numar de 20 angajati, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor, asigura adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Societatea noastra se angajeaza in parteneriate cu acei furnizori ale caror rezultate se concretizeaza in livrarea unor produse de o calitate superioara. Astfel, S.C. TUDOR S.R.L. este importator direct a unei game variate de produse de papetarie birotica si produse de ambalare.

Cautarea si selectia permanenta a furnizorilor a caror produse si servicii sa satisfaca in cea mai mare masura nevoile si pretentiile clientilor, bunul simt si responsabilitatea in comportamentul cu toti partenerii, au facut ca firma sa devina din ce in ce mai mult un partener de mare incredere, acest lucru aducand dupa el o dezvoltare puternica si stabila.

Din dorinta de a-si mentine pozitia de lider in domeniul comertului cu produse de papetarie, birotica si ambalare, firma ofera solutii inovative, practice si sigure. Obiectivul final este si va ramane acela de a asigura satisfactia totala a clientilor (firme si angajatii acestora, persoane fizice, institutii publice).

Daca doriti sa obtineti mai multe detalii referitoare la compania noastra, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0263/232288, 0771/482030 sau la adresa de e-mail: office@tudor.com.ro
Produse si servicii:
produse de papetarie si birotica, caiete, pixuri, stilouri, hartie copiator, bibliorafturi, dosare, calculatoare de buzunar, table whiteboard, panouri de pluta, flipchart-uri, covoare pentru birou
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1992

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tudor Srl
Persoana de contact: Sabo Iulia
Adresa: Drumul Cetatii, Nr.10
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0771482030
Telefon mobil: 0263232288
Fax: 0263235414
Website: http://www.tudor.com.ro