Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Terapie antioboseala
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Starea de oboseală persistentă pe care o observăm la mulţi oameni în jurul nostru (din păcate şi la mulţi copii şi adolescenţi) nu are nimic de-a face cu „oboseala†sănătoasă care apare după prea multă muncă sau după un efort. Aceasta este legată de consumul permanent de resurse energetice ale organismului, de solicitarea continuă a organelor „producătoare†de energie din organism şi de „balanţa energetică negativă†a organismului.

Energia corpului omenesc este produsă în celulele sale. Putem considera „energia†pe care o produce fiecare dintre celulele noastre, prin intermediul unui organit miraculos numit MITOCONDRIE - ca fiind o resursă importantă (precum banii).

Organismul omenesc îl putem considera ca un fel de „Bancă†care mijloceşte un schimb continuu de resurse. Există „energie†care intră (sub forma hranei, apei, oxigenului, gândurilor, cuvintelor, informaţiilor primite, a emoţiilor şi trăirilor zilnice) şi „energie†care iese (sub forma muncii fizice, intelectuale, conversaţii lor, ajutorului dat celorlalţi, interacţiunii cu ceilalţi, plus refacerea zilnică a organismului, a ţesuturilor care mor şi trebuie înlocuite şi menţinerea în funcţiune a celor active.

In cadrul sedintelor de terapie veti beneficia de consiliere si antrenament specific pentru destresare si marirea vitalitaitii, combinat cu unele notiuni elementare legate de nutritie pentru sanatate si echilibrare energetica.Sedintele pot fi abordate individual sau in cadrul unui grup.In functie de numarul de persoane se pot face reduceri de pret.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)

reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ( ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY )

Tudor Cornel Iosub-0767948273

tudor.cornel.iosub@gmail.com
Din Gura in Gura