Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

T Spirit

Parchet de origine
0724254343, 0724254343

Elemente de inchidere parchet

Out of stock
Telefon:
0724254343
Pret:
37
 

Detalii produs

Este foarte important cand alegi parchetul intr-o casa, locuinta. Il alegi in functie de arhitectura, dimensiunea si luminozitatea spatiului, de destinatia spatiului (hol, bucatarie, dormitor, living, baie etc), de sistemul de incalzire folosit (clasic sau in pardoseala), de designul de interior gandit, de mobilier, etc.

Bun, alegem astfel parchetul: esenta, metoda de dispunere a lamelelor, culoarea si finisajul.

In acest moment incepe greul- sa gasesti omul sau echipa- adica Meseriasul- care sa monteze corespunzator acel parchet, in care ai investit timp, energie, bani. Care sa lucreze curat, atent, cu pricepere, cu care sa reusesti sa legi un dialog, care sa fie deschis la orice variante si nu rigid, incercand sa-ti impuna tie, metodele lui invechite, pe care le stie si doar pe acelea le aplica.

Un alt aspect important este detaliul. Detaliile fac diferenta! Mai ales cand ai o lucrare pretentioasa, ai treceri de la parchet la gresie, de la parchet la treapta de scara, la trecerile din diferite incaperi cu diferite pardoseli, ai elemente de inchidere.

Elementele de inchidere se confectioneaza separat, din lemn masiv, aceeasi esenta si culoare cu parchetul sau treapta si se folosesc acolo unde exista portiuni de trecere, borduri intre perete si goluri palier casa scarii ( a se vedea in imagine).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: T Spirit
Persoana de contact: Noge Dorin
Adresa: Str. Govora, Nr. 16A, Ap. 1
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0724254343
Telefon mobil: 0724254343
Website: http://www.tspirit.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi