Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Triton Tehno S.r.l

0239/688615, 0723/655772

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Triton Tehno S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu un efectiv de 9 angajati, Triton Tehno S.R.L. efectueaza montaj instalatii termice, gaz, sanitare, climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, tevi, racorduri, fitinguri. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Triton Tehno S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Triton Tehno S.R.L. relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
instalatii termice, gaz , sanitare, climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, tevi, racorduri, fitinguri
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISCIR; ANRE
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Triton Tehno S.r.l
Persoana de contact: Serban Mirela
Adresa: P-ta Dorobanti, Nr. 2bis, Bl. 25b, Cod 810550
Localitate: Braila
Judet: Braila
Telefon: 0239/688615
Telefon mobil: 0723/655772
Fax: 0239/688615