Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test rapid Covid-19 Elvetia, avizat ANMDM, precizie 99%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
Kit x 25 teste, 25 pipete, sol 3ml
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Produs scutit de TVA conform OUG 226 / 30.12.2020.
Produsul afisat pe site este mentionat fara TVA (scutit de TVA)

Prezentare:

Un kit de teste rapide COVID 19 IgG/IgM Elvetia, contine:

- 25 de teste rapide
- 25 pipete
- 25 sol. tampon x 3ml/fl pentru cele 25 de teste
- Prospect

*Nu include lancete sau tampoane cu alcool

Compania farmaceutica va pune la dispozitie in calitate de unic importator, teste rapid Covid-19 Anticorpi (IgG/IgM) fabricate in ELVETIA (Biosynex), cu marcaj CE IVD.

Import si distributie autorizata de ANMDM
Produs doar pentru uz profesional.

Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM Biosynex/ Elvetia este un imunotest cromatografic rapid pentru detectarea calitativa a anticorpilor IgG si IgM la SARS-CoV-2 in sange uman total, ser sau plasma, ca ajutor in diagnosticul infectiilor primare si secundare cu SARS-COV-2.

-Testele rapide COVID 19 / Elvetia, sunt extrem de rapide (rezultat in 10 minute) si de inalta precizie (Precizie IgM: 97.8%; Precizie IgG: 99.6%, conform studiilor efectuate inclusiv in Franta si utilizate doar conform prezentarii / prospectului atasat - butonul rosu de mai jos ,,Descarca informatii suplimentare"), in vederea reducerii riscului raspandirii COVID-19.

-Poate identifica infectiile silentioase (persoanele bolnave, inclusiv cele asimptomatice), precum si persoanele care au fost bolnave, dar s-au vindecat (daca mai sunt imunizate sau nu, inclusiv dupa vaccinare).

Orice persoana suspecta de Sars-CoV-2 primeste confirmarea / infirmarea contaminarii cu virusul Sars-CoV-2 prin test RT-PCR. Dar rezultatul RT-PCR se elibereaza in cca 24 de ore, timp in care persoana suspecta poate contamina pe cei din jur.
De aceea, in colectivitatile mari recomandam intai testarea rapida Sars-CoV-2 cu testele rapide COVID-19 Biosynex (Elvetia), cu rezultat in cateva minute si cu cost foarte mic. Persoanele depistate pozitiv in acest fel vor trebui ulterior sa isi faca RT-PCR, dar se vor putea izola cu mult inainte de aflarea rezultatului, iar ceilalti membri din colectivitatea testata nu vor mai fi in pericol de contaminare.

Testarea rapida cu testele rapide COVID-19- Biosynex (Elvetia) nu inlocuieste testul RT-PCR, dar este ideal in colectivitati intrucat ofera posibilitatea oamenilor de a se izola mai repede, pana la efectuarea si aflarea rezultatului RT-PCR (care poate dura chiar o zi).

MOD DE PREZENTARE:

Pentru o mai buna testare, in comparatie cu alte teste, testul rapid COVID-19 de la Biosynex/ Elvetia (prezentat si pe emag.ro) dispune de 2 sonde (orificii), astfel:

- o sonda pentru esantionul de sange, plasma sau ser,
- o sonda pentru solutia tampon, in care se adauga 2 picaturi de aceasta solutie (din flaconul de 3ml)

MOD DE UTILIZARE (doar pentru utilizare profesionala la diagnosticarea in vitro):

Pentru corectitudinea rezultatelor va rugam sa cititi prospectul si sa urmati cu atentie instructiunile atasate (butonul rosu de mai jos "Descarca informatii suplimentare").

Prezentare mod de utilizare VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=DvYqgh5EijA

TEMPERATURA DE DEPOZITARE: 2-30C. NU congelati!

TERMEN DE LIVRARE: max 2 zile

Pentru mai multe informatii va rugam sa deschideti fisierul cu detalii de mai jos (butonul rosu de mai jos ,,Descarca informatii suplimentare"), sunati la 0788 890 002

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura