Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

SC Top Technology Development SRL

0785660006, 0720504520

Izolatie termica sub forma de glet lavabil Aktiv Therm

Out of stock
Telefon:
0785660006
 

Detalii produs

AktivTherm « este un produs de calitate superioar─â cu un continut ridicat de microsfere de sticla 3MTM care prin proprietatile sale influenteaza substantial confortul termic din incapere.

AktivTherm « functioneaza pe baze diferite decat alte materiale de izolatie termica cunoscute: polistiren sau fibre minerale.

Inovatia si dezvoltarea produsului este rezultatul cererii pe piata de termoizolatii a unui izolant termic care sa transmita caldura prin emisie.

Este cunoscut faptul ca pe timpul verii prin emisie se furnizeaza pana la 90% din caldura, iar pe timpul iernii pana la 50-70 % din energie.

Prin urmare se constata ca izolatia termica care mentine caldura in interiorul incaperii pe timpul iernii are ca rezultat economii substantiale la cheltuielile pentru incalzire.

In acest scop a fost inovata termoizolatia activa AktivTherm « care reflecta radiatiile termice si exploateaza activ radiatiile electromagnetice inapoi in incapere in acelasi timp reducandu-se

considerabil nivelul de absorbtie a caldurii la nivelul peretelui.

In realitate un strat de AktivTherm « de 0,5-1.00 mm aplicat pe suprafata interioara a peretelui reflecta pana la 80% din caldura inapoi in incapere si nu va permite disiparea caldurii spre partea dinspre exterior a peretelui si ca urmare duce la cresterea rapida a temperaturii in incapere.

Pe timpul verii peretii izolati termic cu AktivTherm « vor incetini supraincalzirea spatiului datorita structurii materialului si a principiului de reflexie pe care acesta functioneaza.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Este un material ideal pentru izolarea termic─â a pere┼úilor interiori, acolo unde dorim s─â ob┼úinem un confort termic in inc─âpere prin ac┼úiunea de cre┼čtere a temperaturii suprafe┼úei pere┼úilor ┼či de a influen┼úa economia de energie in combina┼úie cu gestionarea controlat─â a reglajului termic al sistemului de inc─âlzire. Incerc─ârile efectuate ┼či in special experien┼úa utilizatorilor, dovedesc c─â in func┼úie de categoria cl─âdirii ┼či a regimului de inc─âlzire se poate se poate economisi pentru inc─âlzire cel pu┼úin 30 %.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC Top Technology Development SRL
Persoana de contact: Sburlea Eugen
Adresa: Str. Miorita, Nr. 5
Localitate: Vidra
Judet: Ilfov
Telefon: 0785660006
Telefon mobil: 0720504520
Fax: 0378106322
Website: http://www.toptd.ro, http://www.solutii-tehnice.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi