Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Battery Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Baterii auto Varta Blue Dynamic
359 lei
Brand
Blue Dynamic 74Ah
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Varta Blue Dynamic - Atotștiutorul puternic

Varta Blue Dynamic este cea mai bine vândută linie de baterii destinate înlocuirii bateriilor din fabricaţie.

Nu este de mirare, ci este o consecinţă a spectrului extins şi puternic de performanţe. Valori excelente în ceea ce priveşte capacitatea, pornirea la rece şi siguranţa caracterizează această soluţie aplicabilă în orice situaţie. Şi recomandă această baterie chiar şi în cazul unor exigenţe foarte ridicate.

Avantajele bateriilor Varta Blue Dynamic:

Pentru autovehiculele din toate clasele
Performanţă fiabilă îmbunătăţită
Produsul cel mai bine vândut de pe piaţă
Durată mai îndelungată de viaţă prin PowerFrame

Tehnologia PowerFrame - Adevărata soliditate vine dinăuntru:

Tehnologia PowerFrame

Adevărata soliditate este o chestiune de forţă, de rezistenţă şi de eficienţă - dar mai presus de toate de tehnică. Acest lucru îl dovedeşte tehnologia PowerFrame de la Johnson Controls: graţie construcţiei inovative asigură un plus clar în ce priveşte durata de funcţionare, puterea de pornire la rece şi capacitatea energetică. Designul robust al grilei împiedică cedarea timpurie a bateriei datorită coroziunii şi asigură astfel o durată de funcţionare maximă.

Structura grilei este optimizată în funcţie de curent, opune o rezistenţă scăzută şi prezintă cea mai bună conductibilitate. Astfel se garantează o reîncărcare rapidă, o putere de pornire înaltă precum şi rezistenţă la coroziune.

Soliditate adevărată: O găsiţi în orice reacţie a oricărei celule de baterie care poartă numele de PowerFrame. Un logo PowerFrame în exterior înseamnă că bateria dumneavoastră este plină în interior.
Din Gura in Gura
Alte Produse