Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Tooingconsult S.r.l.

0244/522489,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2003, Tooingconsult S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: verificare, calibrare, montaj tahografe si limitatoare de viteza. Compania are un efectiv de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.    

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tooingconsult S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
verificare, calibrare, montaj tahografe si limitatoare de viteza
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tooingconsult S.r.l.
Persoana de contact: Craciun Raluca
Adresa: Str. Gageni, Nr. 107, Parter
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0244/522489