Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
The Runway Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigara electronica Vogue
179 lei
Brand
Elite V-King
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tigara electronica Elite VKing de la Vogue prezinta cateva caracteristici ce o deosebeste de celalalte produse comercializate pe piata printre care amintim: bateria mai puternica (200 mAH), este mai subtire si din punct de vedere al designului de produs, arata exact ca o tigara normala.

Kitul tigarii electronice Elite VKing contine: 2 Baterii de 200 mAH, 5 filtre, 1 Tabachera acumulator (reincarcabila), Incarcator: 1 Usb (pt tabachera), 1 Priza.

Culorile disponibile pentru kit-ul Elite VKing de la vogue sunt alb (Cartus portocaliu) si neagru.

In cazul in care doriti sa detineti 2 tigari electronice, puteti face acest lucru doar prin achizitionarea unui atomizor in plus.

Costul atomizorului este de doar 40 Ron iar acesta se poate folosi ca piesa de rezerva deoarece atomizorul este o consumabila, care se schimba in medie, odata pe luna, sau, in functie de modul si frecventa de utilizare, chiar 2 luni.

Recomandarea noastra, entru a avea tigarile asigurate timp de 1 luna, aveti nevoie de elichid (nicotina lichida), in cantitate minima de o 1 sticluta.

Mai multe detalii despre ce economii puteti face in momentul in care utilizati o tigara electronica in locul unora traditionale, va sfatuim sa luati legatura cu unul dintre consultantii www.eTigaraRunway.ro pe pagina web dedicata sau sa apelati unul din numerele de telefon din sectiunea de contact.
Din Gura in Gura