Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Bol pentru hranire lenta caini, Happy Hunting Bowl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Esti ingrijorat de balonare? Happy Hunting Bowl sunt cele mai bune de pe piata! Bolul pentru mancare lenta isi face treaba perfect pentru a-ti ajuta catelusul sa manance mai incet, pentru prevenirea indigestiei.

Castronul cu hranire lenta este o solutie naturala, sanatoasa si jucausa pentru cainii care se inghesuie sa manance prea repede. Prin prelungirea timpilor de hranire, se reduc riscurile balonare, regurgitare si obezitate canina.

Cainii invata astfel repede sa-si "alerge" mancarea prin labirintul crestelor si vailor, facand cina sa se simta mult mai interactiva. Veterinarii sunt de acord ca hranirea mai lenta este o hranire mai sigura.

Baza bolului este mai larga pentru a preveni rastunarea. Cauciucurile antiderapante previn imprastierea mancarii peste tot.

Castronul este fabricat din materiale ABS sigure pentru alimente, protectie naturala a mediului, sigur, nontoxic si usor de curatat;

Dimensiuni: 20 x 20 x 5 cm

Culori: albastru, verde si roz

Sfaturi utile:

Spalati bolul dupa fiecare masa pentru a evita asezarea mustelor si a altor insecte peste mancare.

Nu iesiti afara imedat dupa masa, lasati companionul sa se odihneasca o jumatate de ora, pentru a evita indigestia si apoi scoateti-l afara la plimbare.

Puneti intotdeaua langa bolul cu mancare si un bol plin cu apa mereu proaspata.

Preveniti obezitatea, reducand dramatic incidenta bolilor cardiovascularei, flatulentei si a altor boli gastronintestinale. Hranirea mai lenta imbunatateste digestia si ajuta la prevenirea balonarii, pastrandu-va companionul sanatos si fericit.

Atentie! Acesta nu este o jucarie de mestecat!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura