Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Texyda Rom Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem tigla metalica Wetterbest
399
Brand
Wetterbest
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acoperisurile durabile sunt specialitatea noastra si de aceea pe langa un acoperis cu adevarat rezistent, TEXYDA ROM SRL va ofera si un acoperis care te protejeaza de intemperii, astfel incat sa te poti bucura de TIMP FARA VREME in interiorul caminului tau.
Profilurile tiglei metalice WETTERBEST sunt concepute special, pentru a oferi siguranta impotriva infiltratiilor prin etanseitatea sporita fata de alte tipuri de invelitori. De asemenea, tiglele metalice WETTERBEST au un foarte bun comportament la incercarile mecanice.
Tigla metalica WETTERBEST se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de constructie, prin greutate specifica redusa, cantarind de 7-10 ori mai putin decat tiglele ceramice si cele din beton, prin gama variata de culori si dimensiuni, avand o durata medie de viata de 50 de ani.
TEXYDA ROM SRL, partener WETTERBEST, va ofera o gama larga de produse, servicii si solutii pentru acoperisul dumneavoastra:
-Preturi fara concurenta la sistem complet de acoperis din tigla metalica WETTERBEST, plus montaj.
-La un sistem complet comandat se ofera reducere de pana la 25%.
-Asiguram gratuit intocmirea ofertei de pret pe baza planurilor de invelitoare.
-La cererea clientului se asigura masuratori ale sarpantei in santier.
-Livrarea prompta a produselor fara termene de asteptare sau precomenzi.
-Montaj cu echipe specializate si atestate profesional in domeniul montarii de invelitori din tigla metalica la cele mai bune preturi.
-TRANSPORT GRATUIT al intregului sistem de invelitoare pe tot teritoriul Romaniei pana la santierul clientului.
Din Gura in Gura