Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Termoglass Civ S.r.l.

0722662593,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Termoglass Civ S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania Termoglass Civ S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca executie si montaj tamplarie pvc si aluminiu, obloane, usi, ferestre interioare si exterioare, profile - Salmander si Alumil. Firma noastra are un personal de 16 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Termoglass Civ S.R.L.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta Termoglass Civ S.R.L. relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.
Produse si servicii:
executie si montaj tamplarie pvc si aluminiu, obloane, usi, ferestre interioare si exterioare, profile - Salmander si Alumil
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Termoglass Civ S.r.l.
Persoana de contact: Balasa Valentin
Adresa: Str. Drumul intre Tarlale, Nr. 61, sect. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722662593