Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carti de vizita
009 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cartea de vizita este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca niciodata de la o intalnire de afaceri unde prima impresie conteaza.
Aceasta poate fi perceputa drept „oglinda” oricarei companii, contribuind la succesul promovarii imaginii dumneavoastra in fata potentialilor clienti.
Este necesar ca, intotdeauna, cartile de vizita sa va reprezinte cat mai bine.
Daca va doriti un model modern, cu design sugestiv, pe site-ul nostru gasiti diverse modele gratuite.

www.centruprintare.ro
instagram.com/centruprintare.ro
facebook.com/centruprintare.ro

Punctul forte al companiei noastre este software-ul de management. Acesta va ofera posibilitatea de a crea rapid si fara efort - cu ajutorul unui editor grafic inclus in site-ul nostru - designul produselor pe care doriti sa le comandati.

Daca nu aveti un design care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, puteti opta pentru unul din modelele noastre gratuite. Castigati timp pretios prin folosirea modelelor noastre gratuite realizate cu grija de designeri profesionisti.

Alegeti unul din modelele noastre gratuite si personalizati fiecare detaliu. Puteti alege dintr-o gama larga de fonturi, puteti adauga propriile imagini etc.

Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte tipuri de lucrari tipografice (brosuri, flyere, etichete autoadezive, cataloage, invitatii)!

Oferim cel mai mic pret pentru print-uri digitale!
Din Gura in Gura
Alte Produse