Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tekno Fm Srl

0752904891,

Panouri radiante Veito Blade

Panouri radiante Veito Blade
Model:
VEITO BLADE
Telefon:
0752904891
Pret:
284
 

Detalii produs

Panoul radiant Veito Blade este un model nou, frumos conceput, se monteaza pe tavan sau perete. Acesta este dotat cu brate de fixare si are un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere.

Pot fi setate 4 trepte de putere: 800W - 1200W - 1600W - 2000W. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul va comuta pe o treapta inferioara, ajungand pana la treapta minima, dar nu se va oprii. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate. Gratarul de protectie este realizat din otel inoxidabil 304 cu o durata indelungata de viata.

Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Gradul de protectie este IP55. Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:
- reglarea treptelor de putere
- activarea si setarea functiei "TIMER"
- activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii
Toate panourile BLADE si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri BLADE cu aceeasi telecomanda.

Mai multe detalii :  https://www.youtube.com/watch?v=1lspaLDHaDo

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tekno Fm Srl
Persoana de contact: Soare Stefan
Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 41
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0752904891
Fax: 0256287903

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi