Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Econvenabil Online Srl

Magazin online cadouri
www.econvenabil.ro,

Cablu HDMI - HDMI 5m 4K HD5M4K

EC39356
Model:
EC39356
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
www.econvenabil.ro
Pret:
40 lei
 
 

Detalii produs

Cablu HDMi to HDMI (tata/tata) 1080 Full HD cu lungime de 5 metri, cod HD5M4K, poate fi utilizat pentru diferite tipuri de dispozitive cu port HDMI: calculatoare, laptop-uri, televizoare, proiectoare, monitoare, etc.
Caracterisitici:

Transmisie de mare viteza

Lungime ~ 5metri

Versiune 2.0

Cu protectie nailon si strat din PVC pentru a proteja cablul de abraziune

Poate fi utilizat pentru diferite tipuri de dispozitive cu port HDMI: calculatoare, laptop-uri, televizoare, proiectoare, monitoare, etc.

Conectori auriti

Compatibil cu toate dispozitivele HDMI

Conectare HDMI la HDMI (tata - tata)

Cablul HDMi to HDMI (TATA/TATA) 1080 FullHD 4K asigura conectarea/transmiterea de semnal audio si video intre diferite deviceuri (Blu-Ray, DVD, televizoare HDTV, etc.).

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, si practic denumirea sa arata ceea ce poti face cu un astfel de cablu (tot ceea ce insemna continut high definition, audio si imagine, este transmis printr-un singur cablu).
HDMI este o sursa necomprimata digital, pe cand celelalte tipuri de cablu sunt analog. Diferenta este simpla, cablurile analog preiau semnalul digital si il convertesc intr-un semnal analog mai slab, care apoi este transmis pe televizorul dumneavoastra. Acest semnal este apoi convertit inca o data in digital, pentru a fi redat pe ecran. Cu aceste multiple convertiri ale semnalului original, se pierde claritatea imaginii, rezultatul fiind o imagine mai putin clara si un sunet mai slab calitativ.
Un cablu HDMI pastreaza semnalul digital original, eliminand necesitatea convertirii, rezultatul fiind de acesta data o imagine clara, curata, precum si sunet la cea mai buna calitate.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Econvenabil Online Srl
Persoana de contact: Magazin Online Cadouri
Adresa: Bd.Victor Dumitrescu, Nr. 112
Localitate: Dobroesti
Judet: Ilfov
Telefon: www.econvenabil.ro
Website: http://www.econvenabil.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi