Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scafa decorativa din polimer rigid ES3 - 8.5x17x200 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cu putina inspiratie si profile decorative inedite, poti transforma complet design-ul interior al incaperilor din casa. Vremurile in care iluminarea era posibila numai atarnand becuri pe tavan s-au dus. Ai incercat vreodata sa montezi un sistem de iluminare indirecta eficient, care se intampla sa fie si foarte elegant? Acum e momentul perfect sa experimentezi.

Sistemul de iluminare indirecta este posibil gratie benzii adezive cu led, lipite in interiorul elementului decorativ, inainte ca scafa sa fie montata. Mai mult, se foloseste o banda reflectorizanta ce are rolul de a bloca transferul de lumina prin material. Acest sistem contribuie la crearea unei atmosfere linistitoare, calde, menite sa te relaxeze.

Iluminarea cu led-uri este o solutie durabila, practica, utila si eficienta din punct de vedere al raportului calitate-pret. Daca iti doresti un stil de amanajare modern, scafa ES3, din colectia Manavi, gratie modelului simplu, cu linii drepte, este alegerea ideala pentru un decor reusit.

Trecerea de la tavan la perete se poate realiza discret folosind scafa decorativa. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci mascheaza imperfectiunile sau fisurile de pe perete sau tavan. Elementul decorativ face parte din colectia Manavi, este realizat din polimer rigid preamorsat, poate fi slefuit si vopsit aplicand vopsea fara solventi sau diluanti.

Beneficii

-Rezista la socuri si lovituri
-Sunt preamorsate si pot fi vopsite cu vopsea fara solventi sau diluanti
-Se monteaza si se curata cu usurinta
-Sunt pretabile in spatiile cu umiditate ridicata
-Pe langa rolul decorativ, mascheaza si cablurile sau micile imperfectiuni
-Mascheaza luftul dintre parchet si perete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura