Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Living the premium lifesyle

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchideri laterale din sticla securizata manuale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sun Leader
Cod produs
STICLAMANUAL
Out Of stock
Descriere
Sistemele manuale din sticla

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand iti imaginezi o terasa moderna, eleganta si eficienta? Daca detii un restaurant, un spatiu comercial sau o cafenea si vrei ca ploaia si frigul sa nu iti alunge clientii iar vremea buna sa nu treaca neobservata, raspunsul tau este: inchiderile din sticla!

Sticla securizata iti aduce numeroare beneficii, precum protectie fonica impotriva zgomotului din exterior, rezistenta ridicata si comportament inofensiv la spargere, protectie impotriva temperaturilor extreme. Pe langa atmosfera placuta pe care o mentin in interiorul terasei, inchiderile din sticla securizata aduc eficienta si fiabilitate.

Aceste sisteme gliseaza manual, pe sinele proprii de rulare, constand din foi de sticla verticale care culiseaza stanga dreapta.
Nu stati pe ganduri, stati confortabil! Sun Leader va ofera suport!

Despre Sistemele din sticla tip Sliding
Realizate din sticla securizata de cea mai inalta calitate, inchiderile Sliding sunt perfecte pentru terasele sau balcoanele care au nevoie de aerisire si protectie. Iar sticla securizata ofera atat protectie fonica cat si solara, te protejeaza de praf si pastreaza o temperatura confortabila in interior.

In ce consta Sistemul tip Sliding?
Sliding-ul este varianta manuala de inchideri din sticla, cu glisare stanga-dreapta. In functie de dimensiunile terasei, inchiderile tip Sliding pot fi alcatuite din mai multe folii verticale de sticla care sunt sigure si usor de manevrat, asezate intre profile de aluminiu.
In functie de nevoile si preferintele pe care le ai, poti opta intre doua tipuri de inchideri Sliding: Premium, cu un raport calitate-pret mai ridicat si sticla securizata de 10 mm; Econom, din sticla securizata de 8 mm, la un standard mai accesibil.
Imagineaza-ti, doar, multumirea de pe chipurile vizitatorilor tai. Vor putea sa profite de caldura verii pe o terasa deschisa, si sa se adaposteasca de ploaie sau de frigul iernii, toate in acelasi loc! Sun Leader iti ofera o solutie care sa iti accelereze fluxul de clienti pe tot timpul anului!

Solicita o oferta de pret pentru inchiderile din sticla intrand pe pagina noastra www.pergole-retractabile.ro, la email sau la numerele noastre 0774 444 888, 0770 444 888.
Contactati-ne si putem discuta despre pretul inchiderilor din sticla, pret pergola retractabila, pret deck - pardoseala exterioara, pret Zipscreen si alte detalii legate de produsele noastre.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura