Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Suncommunication S.r.l.

Sisteme de comunicatie wireles
0722303817, 07223030817

Despre noi

Trimite mesaj
SunCommunication este o companie noua pe piata romaneasca de sisteme de comunicatii avand ca partener extern liderul mondial in domeniul sistemelor de comunicatii in miniatura.

Domeniul de activitate al firmei este o noutate pentru Romania, SunCommunication adresandu-se segmentului de sisteme de comunicatii miniaturizate.

Produsele comercializate de SunCommunication sunt unele de exceptie in acest domeniu, furnizorul fiind Phonak Communication din Elvetia.

Gama de produse este compusa din toate componentele ce formeaza un sistem complet de comunicatii in miniatura (emitator, receptor, microfon, etc.) cat si din accesoriile acestora. Calitatea acestor produse se reflecta atat in eficienta de utilizare cat si in conditiile speciale de lucru, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun.

SunCommunication este distribuitor exclusiv in Romania al Phonak (Elvetia) - producatorul nr. 1 in lume in domeniul echipamentelor de comunicatie wireless sub acoperire.

Ofera echipamente wireless de comunicatie sub acoperire pt politie, armata, servicii speciale, servicii de paza si protectie.

Pentru segmentul de piata civil, SunCommunication ofera dispozitive de comunicatie wireless in miniatura pt studiouri (radio, TV, inregistrari), santiere de constructii, aeroporturi.

Se ofera atat servicii de comunicatii "invizibile" cat si de protectie a auzului.

Aceste 2 servicii se pot furniza de un singur sistem de comunicatie.

Adresa web www.suncommunication.ro
Produse si servicii:
dispozitive si echipamente wireless de comunicatie sub acoperire destinate activitatii firmelor de paza si protect, dispozitive si echipamente wireless de comunicatie pt studio, radio si televiziune
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Calitate
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Suncommunication S.r.l.
Persoana de contact: Soare Dragos
Adresa: Iuliu Maniu 13, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722303817
Telefon mobil: 07223030817