Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Afs Insurance Club

0728837693, 0735216233

Despre noi

Trimite mesaj
AFS Insurance Club este o societate care are ca si domeniu de activitate principal promovarea si vanzarea politelor de asigurare obligatorii si facultative, livrarea de seminarii si traininguri in domeniul dezvoltarii personale si profesionale.

Din temele seminariilor amintim: educatie financiara, vanzare-negociere, comunicare, persuasiune, abilitati de prezentator, leadership, network marketing. AFS a ales de pe piata asigurarilor cele mai bune produse de la asiguratori si a facut coktailul perfect de produse pentru clienti. Suntem singurii care oferim clientilor un calcul real si rapid al tuturor tipurilor de produse in asigurari deoarece la noi totul se face online din biroul virtual Birou virtual, platforma de recrutare online.

- Pentru a-ti conduce propria afacere si a-ti consolida o cariera de succes
- Pentru a beneficia de cursuri de specialitate in asigurari de viata si pensii, asigurari generale
- Pentru o independenta financiara marita prin dobandirea de venituri suplimentare.

Suntem singura firma care are conferinta online cu colaboratorii unde se va afla toate noutatile si se va dezbate problemele aparute de doua ori pe saptamana. Iar prin prisma conducatorilor au ales din piata cele mai bune produse existente in piata romanesca pentru a le oferii clientului.

Firma plateste cota parte din valoarea comisioanelor primite de echipa pt inchirierea unui sediu si pt dotarea mobilierului.

Avem contracte de colaborare cu cele mai mari firme Generali, Groupama, Euroins si suntem in curs de semnare cu alte cateva firme de asigurari : Eureko, Uniqa, Carpatica, Astra, iar pentru oferirea de credite clientilor avem parteneriat cu Raiffeinsen.
Produse si servicii:
asigurari de viata, asigurari de locuinta, de sanatate, RCA, Casco, pensii private
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Afs Insurance Club
Persoana de contact: Parvu Bogdan-cristian
Adresa: Ratiu, 8, Ap. 5
Localitate: Turda
Judet: Cluj
Telefon: 0728837693
Telefon mobil: 0735216233