Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Store Logistic

Store Logistic
0723226366, 0723226366

Containeri metalici

Out of stock
Telefon:
0723226366
 

Detalii produs

Containeri metalici produsi la comanda prin Store Logistic pot fi proiectati pentru a oferi solutii practice clientilor care continua procesul de depozitare sau in transport de marfuri intr-o forma mai restransa.

Containeri metalici pot fi folositi atat pentru depozitarea oricarui tip de marfa dar si pentru deseuri, spanuri rezultate in urma procesului de productie industrial.

Containerului metalic permite depozitarea si transportul in mai multe variante.
Containeri metalici sunt executati pe structura metalica din Cornier, Bara patrata, Plasa sudata 4 x 50 x 50 mm, cu laterale din plasa sudata si baza din tabla sau lemn, cu posibilitatea de stivuire de pana la 8 randuri pe inaltime . Pot fi proiectati pentru depozitare marfuri de pala la 3000 kg. Inaltimea Containerilor poate fi cuprinsa intre 400 - 1000 mm.

CONTAINERI METALICI sunt vopsiti in camp electrostatic si se pot manevra cu stivuitoare si transpaleti. La recomandarea specialistilor STORE LOGISTIC puteti achizitiona utilaje de stivuit si ridicat pentru asemenea confectii metalice.

Avantajul Containerilor metalici proiectati de STORE LOGISTIC este dat de soliditatea structurii sale si calitatea productiei la standarde UE.

Acest tip de confectie metalica se adreseaza in special firmelor din industrie, servicii ecologice de salubrizare, transport, retail.

La cerere se poate folosi oricare culoare din gama RAL pentru vopsirea Boxpaletilor comandati de dvs.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Store Logistic
Persoana de contact: Munteanu Paul
Adresa: Calea Crangasi, Nr. 26-28, Bl. 48-49, Sc. B, Ap. 54
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723226366
Telefon mobil: 0723226366
Website: http://www.storelogistic.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi