Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

DIFFstudios

0720.115.000,

Despre noi

Trimite mesaj
DIFFstudios si-a consolidat statutul de jucator puternic in domeniul de servicii web complete, atat pe plan national cat si international. Constienti fiind de faptul ca site-ul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a starni interesul unui potential client, investim toate resursele noastre in fiecare proiect pe care ni-l asumam.

Mai mult decat atat, suntem motivati sa iti asiguram satisfactia chiar si dupa completarea proiectului propriu-zis, intrucat testimoniale clientilor nostri sunt cruciale pentru cresterea notorietatii agentiei. DIFF crede in construirea de relatii de parteneriat solide cu fiecare client, ceea ce ne permite sa beneficiem de colaborari echilibrate si de o comunicare autentica.

In baza acestui dialog, ne perfectionam in mod constant produsele, incercand sa invatam cat mai multe de la clientii nostri pe masura ce le indeplinim exigentele. Prin atentia acordata fiecarui proiect in parte, precum si prin promtitudinea serviciilor noastre, ne asiguram ca la DIFFstudios, fiecare client se considera clientul nostru preferat.
Produse si servicii:
proiecte web si design
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: DIFFstudios
Persoana de contact: Visan Stefan
Adresa: Calea Floreasca no. 167 bis - 169
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0720.115.000
Fax: 021-232.17.79