Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Startreduceri Exclusive Online Srl - Magazin Online - Cadouri Online

Startreduceri
0744.288.157, 0744.288.157

Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0744.288.157
Pret:
74.99 lei
 
 

Detalii produs

Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2 pentru a fi folosita la 6 inaltimi diferite si se poate inclina in 3 unghiuri diferite, astfel este ca si cum ati avea 18 mese in una.

Table Mate II este masa portabila si pliabila de ultima generatie care isi gaseste utilitatea in orice casa.

Masuta pliabila cu inaltime reglabila Table Mate 2 poate fi folosita pentru scris, pictat, citit, luat micul dejun langa pat, ca masa pentru savurarea snacks-urilor in fata televizorului sau pentru a juca carti, domino cu o persoana draga, pentru laptop etc.

Masuta pentru laptop TABLE MATE II este un accesoriu foarte folositor pentru toata lumea.

Masa reglabila laptop Table Mate II este perfecta pentru apartamentele mici unde nu exista spatiu; masuta se strange usor la jumatate din dimensiunile sale si se poate depozita fara probleme langa un fotoliu, scaun, pat, etc sau o puteti strange pur si simplu si atunci poate fi depozitata sub pat, in camara etc.

Table Mate II poate fi un birou pentru laptop sau masuta de activitati pentru copii si prin pliere masuta se poate depozia cu usurinta sub pat, langa canapea, in debara, etc.

Masuta multifunctionala, pliabila Table Mate se poate folosi pentru multiple activitati zilnice asezandu-va confortabil pe canapea (utilizarea laptopului, servirea mesei, lecturatul ziarului, etc.) este perfecta pentru utilizatorii de laptop, fiind realizata dintr-un material solid si rezistent, fiind in acelasi timp usoara la transport ofera spatiu suficient desfasurarii mai multor activitati poate fi asamblata in doar cateva clipe si poate suporta pana la 20 de kg, se poate regla pe 3 pozitii de inaltime si in 3 unghiuri diferite de inclinare (inltimea maxima aprox. 78 cm) .

Dimensiunile blatului :40 cm X 52 cm.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Startreduceri Exclusive Online Srl - Magazin Online - Cadouri Online
Persoana de contact: Tabara Radu
Adresa: Splaiul Independentei, Nr. 273, Corp 3, Etaj3, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744.288.157
Telefon mobil: 0744.288.157
Fax: 031.428.0049
Website: http://www.startreduceri.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi