Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Start Academy

031 432 60 31, 0770184412

Curs masaj transversal profund

Telefon:
031 432 60 31
 

Detalii produs

Masajul transversal profund este o metoda codificata de catre J. Cyriax, care se caracterizeaza prin forma foarte bine localizata a procedeului folosit si are ca scop mobilizarea pielii, a tesuturilor subcutanate si a straturilor musculare superficiale pe elementele anatomice profunde (de obicei mobile). Datorita acestei particularitati, acest tip de masaj a mai fost denumit si mobilizare transversala profunda sau frictiune transversala profunda.
Metoda se adreseaza cu predilectie durerilor posttraumatice la nivelul aparatelor musculo-tendinos si capsulo-ligamentar.

Efectele masajului transversal profund ii justifica utilitatea pentru specialistii care preiau in ingrijire persoane cu diferite afectiuni, in legatura cu care, direct sau indirect, sunt afectate si urmatoarele elemente anatomice: muschi, tendoane, ligamente, capsule articulare.
Kinetoterapeutii vor constata din practica eficienta acestei tehnici, deoarece lucreaza cu un numar mare de pacienti cu diverse grade de afectare a aparatului musculo-scheletal.

Cunoasterea anatomiei topografice, a biomecanicii si a unor element e de fiziopatologie cu referire la partile constitutive ale aparatului musculo-scheletal, se constituie in conditii de baza pentru specialist, nerespectarea acestora ducand la pierderea eficientei aplicarii masajului transversal profund.

Scopul MasterClass-ului de Masaj Transversal Profund urmareste aplicarea corecta si insusirea particularitatilor metodice prin dobandirea cunostintelor referitoare la localizarea specifica a zonei tratate si intelegerea diagnosticului stabilit de medic, profunzimea miscarii care trebuie sa atinga suprafata dureroasa si pozitionarea corecta a pacientului pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Start Academy
Persoana de contact: Kostas Natalia
Adresa: Str. Sfantul Petru Tei, Nr. 59
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031 432 60 31
Telefon mobil: 0770184412

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi