Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Terapie Vertebrala

Terapie vertebrala
0765437419, 0770700902

Corset suport lombar elongatie pentru afectiuni lombare ATB

ATB
Model:
ATB
Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0765437419
Pret:
350 lei
 
 

Detalii produs

Air Traction Belt este subtire, usoara si simplu de folosit; ofera un grad mare de mobilitate si diminueaza, trateaza si previne durerile de spate. Poate fi purtata discret pe sub haine si va permite sa va desfasurati activitatile zilnice precum condusul autoturismului, mersul pe jos sau statul in picioare pentru perioade indelungate; le permite celor cu un stil de viata activ sa munceasca, sa se bucure de activitati sportive sau de alte activitati de timp liber.

Air Traction Belt actioneaza pentru a contracta partea dintre partea inferioara a cutiei toracice si partea superioara a soldului cu scopul de a reduce presiunea asupra coloanei lombare. Coloanele extensibile pe verticala creeaza o barna virtuala de suport pentru decomprimarea coloanei si pentru vertebrele lombare, eliminand cu succes durerea din partea de jos a spatelui si din jur.

Air Traction Belt alina durerea si contribuie activ la reabilitare aducand discul intervertebral, sau nucleus pulposus, in pozitia sa naturala. Prin marirea spatiului intervertebral, presiunea aplicata pe radacina nervului poate diminua durerea in mod natural.

Cum functioneaza Air Traction Belt?
Puneti centura neumflata intre coasta inferioara si osul soldului. Asigurati-va ca centura este stransa si fixata.Umflati complet centura cu ajutorul pompei furnizate. Centura se va extinde pe verticala de la 13cm la 20cm. Acest lucru va genera un efect de contractare a vertebrelor lombare.

Centura de contractare se extinde pe verticala cu aproximativ 7 cm (2,8”), ajutand astfel la marirea spatiului dintre discurile intervertebrale.
- Inainte de aplicarea tratamentului: Discul intervertebral cu hernie aplica presiune pe radacina nervului,ceea ce cauzeaza durere.
- Dupa tratament: Air Traction Belt ajuta la revenirea la pozitia corespunzatoare a discului intervertebral sau a nucleus pulposus, prin marirea spatiului intervertebral, reducand astfel presiunea dintre partea lombara si vertebrele cervicale.

Caracteristici ale Air Traction Belt
1. Relaxeaza spasmele musculare, crampele musculare, intinderile si durerea.
2. Ajuta la tratarea afectiunii degenerative a discului, stenoza spinala, sciatica si spondiloza.
3. Tratament pentru discurile proeminente si cu hernie. Ajuta la eliminarea durerii din partea inferioara a spatelui si a durerii din jurul soldurilor, coapselor, picioarelor si/sau talpilor. Discurile proeminente sau cu hernie sunt reduse prin alungirea spatiilor intervertebrale la coloana lombara.
4. Ajuta persoanele cu locuri de munca obositoare, care impun ridicarea unor obiecte grele sau mai multe ore de condus autovehicule.
5. Ajuta la pastrarea unei posturi corecte. O postura incorecta face ca greutatea corpului sa fie aplicata direct pe discuri, ceea ce cauzeaza dureri de spate.
6. Poate fi purtata discret sub haine.
7. Foarte usoara si confortabila; permite o gama aproape completa de miscari.
8. Fabricata din bumbac moale 100%, foarte durabil.
9. Simplu de folosit.

Pentru detalii suplimentare cititi fisierul atasat.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Terapie Vertebrala
Persoana de contact: Stania Cristina
Adresa: Strada Preot Sebe Constantin 8, Chiajna, ilfov
Localitate: Chiajna
Judet: Ilfov
Telefon: 0765437419
Telefon mobil: 0770700902
Website: http://www.terapievertebrala.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi