Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii sisteme stingere incendiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
De ce este nevoie de reparatia profesionala a instalatiilor de stingere a incendiilor?
Instalatiile de stingere a incendiilor sunt, cu siguranta, cele mai importante sisteme de protectie din cadrul unei companii. Mai mult, existenta acestora este stipulata in cadru legislativ, desi nu acest lucru ar trebui sa ii motiveze pe managerii companiilor pentru a-si monta instalatii antiincendiu si, mai mult, de a se asigura de mentenanta acestora.

Desi echipa noastra de profesionisti de la SSK asigura inclusiv si montajul instalatiilor antiincendiu intr-un registru profesional, partenerii cu care colaboram ne aleg datorita faptului ca noi oferim si mentenanta necesara pentru orice tip de instalatii de stingere a incendiilor. De ce este importanta mentenanta instalatiilor de stingere a incendiilor? Iata doar cateva motive:

Instalatiile de stingere a incendiilor se pot uza si chiar defecta intr-o anumita perioada de cand au fost montate. Acest lucru nu este permis intr-o companie care doreste sa le asigure securitatea angajatilor si care vrea sa aiba toate bunurile in siguranta, pentru ca pur si simplu aceste tipuri de instalatii nu vor contribui la innabusirea flacarilor atunci cand sistemele de detectie reclama izbucnirea unui incendiu
Mentenanta preventiva este cea care salveaza vieti, pentru ca, fara aceasta, instalatiile antiincendiu pot fi, pur si simplu, defecte, si pot ajunge sa faca victime daca dupa defectarea lor izbucneste un incendiu. Cel mai simplu este, asadar, ca toate aceste probleme sa fie rezolvate prin inspectie periodica si din acest motiv, cel mai simplu pentru cei din managementul unei companii este sa apeleze la o firma profesionista care asigura toate aceste servicii
Mentenanta corectiva este cea care asigura reparatiile propriu-zise ale instalatiilor de incendiu si, din acest punct de vedere, o firma profesionista poate asigura orice tip de reparatie care transforma un sistem defect intr-unul care poate salva vieti in continuare, in orice clipa in care un incendiu ar putea izbucni
Orice flacara sau scurtcircuit se poate transforma, foarte rapid, intr-un incendiu de proportii chiar in cladirea companiei voastre. Sunteti gata sa riscati vieti omenesti si pierderi imense de bunuri materiale? Atunci asigurati-va mentenanta instalatiilor antiincendiu si in cazul in care se descopera orice defectiune, oricat de minora, adresati-va unei companii specializate in reparatiile instalatiilor de stingere a incendiilor.

Instalatiile antiincendiu – cele mai sigure sisteme pentru compania voastra
Echipa noastra de profesionisit de la firma de instalatii SSK din Bucuresti asigura orice tip de lucrare pentru montajul eficient al instalatiilor antiincendiu. In aceasta categorie intra, evident, si mentenanta instalatiilor de stingere a incendiilor, iar acest lucru contribuie enorm la stabilirea unor parteneriate pe termen lung intre noi si companiile care vor sa le asigure angajatilor securitatea pe termen lung.

Fiindca suntem autorizati de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si pentru ca avem peste 15 ani de experienta in domeniu, echipa SSK este mai mult decat pregatita pentru o interventie rapida si eficienta, de fiecare data cand aveti vreo nelamurire legata de sistemul antiincendiu din cadrul cladirii companiei voastre. Nu riscati vietile oamenilor si bunurile din interiorul cladirilor si apelati la SSK pentru reparatii profesionale ale instalatiilor de stingere a incendiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura