Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator auto Varta EFB 190Ah 1050A B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125999 lei Lei
Brand
Varta
Out Of stock
Descriere
Promotive EFB Noua si unica baterie Varta Promotive EFB este o baterie special conceputa pentru vehiculele comerciale de inalta performanta, cu treceri mai rapide de la un ciclu la altul.

Beneficii cheie
Circulatia acidului pentru un ciclu de viata mai lung: asigura o circulatie mai buna a acidului si mentine acceptanta de incarcare la niveluri mai mari.
Conceputa sa respecte cele mai ridicate cerinte privind vibratiile: ideala pentru instalarea la capat de cadru.
Energie, oriunde ati fi: putere fiabila pentru toate echipamentele electrice de la bord, chiar si in timpul perioadelor de stationare.
Tehnologie EFB Enhanced Flooded pentru un plus de fiabilitate: performanta ridicata pentru cele mai ridicate cerinte privind vehiculele comerciale grele.
Fabricata in Europa: asamblata la cele mai ridicate standarde europene, pentru cea mai buna calitate a productiei din clasa sa
Tehnologia de retea PowerFrame: bateriile VARTA au performante extrem de fiabile si dureaza mai mult gratie designului de retea brevetat PowerFrame.

ETN: 690500105
Tensiune: 12V
Capacitate nominala: 190Ah
Curent de start: 1050A
Dimensiuni: 513x223x223mm (Lxlxh).

Potrivit pentru autocamioane de mare tonaj, cu tehnologie start&stop sau cu un regim de functionare cu multe opriri-porniri.
Garantie 24 luni NOU - 36 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.

Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1. Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.

Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura