Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Work Force

Safety first
0744764718, 0744764718

Zgarda antilatrat JF853

JF853
Model:
JF853
Out of stock
Telefon:
0744764718
Pret:
89 lei
 

Detalii produs

Zgarda antilatrat opreste cainele din a mai latra prin aplicarea progresiva de semnale sonore si microsocuri. Acestea sunt controlate de catre un microprocesor astfel incat dispozitivul va face distinctie intre un latrat si zgomotul de fond.

Comparativ cu alte produse similare, acest model beneficiaza de un design modern si o prezentare noua.

Zgarda Antilatrat Model PET852

Introducere :

Zgarda antilatrat model PET852 va opreste cainele din latrat prin emiterea unor sunete cu volum crescator si socuri electrice controlate de un microprocessor care face distinctie intre latratul cainelui dumneavoastra si alte zgomote de fond. Acesta va sanctiona cainele cu un sunet specific si soc dupa fiecare latrat.

Principii de functionare :

Dupa primul latrat zgarda antilatrat model PET852 va emite un sunet scurt de avertizare. Daca un nou latrat va fi receptionat in urmatoarele treizeci de secunde cainele va fi avertizat cu un ton mai puternic. O data cu al treilea latrat , cainele va fi avertizat sonor mai puternic si in plus va fi supus unui soc electric minor. Acest raspuns se repeta pe 7 nivele de corectie. Primele doua nivele sunt exclusiv sonore. Daca cainele continua sa latre dea lungul celorlalte 5 nivele, sunete si socuri din ce in ce mai puternice vor avertiza cainele, pana acesta va inceta sa latre pentru 30 de secunde, zgarda resetandu-se la primul nivel , cel sonor , de corectie. Pentru protectia animalului, daca stimularea graduala ajunge la mivelul 7 , maxim, atunci sistemul va inceta sa functioneze pentru un minut.
Folosirea tonurilor crescatoare si a impulsurilor progresive va crea un tipar recunoscut de caine si legat de acesta cu latratul. Va trece un anumit timp pana cainele se va dezobisnui sa latre.
Daca cainele uita si latra din nou va fi avertizat sonor imediat de catre sistem fara aplicarea unui soc. Pas cu pas, cainele va tebui sa aleaga intre cresterea intensitatii pedepsei si dorinta de a latra. Am ajuns la concluzia ca aceasta tehnica progresiva de pedepsire este mai eficienta si mai putin daunatoare in stoparea cainelui de a latra decat zgarzile conventionale antilatrat.
Zgarda poate fi reglata in concordanta cu vocea cainelui , conform taliei acestuia.

Instructiuni de folosire :

PET852 este un dispozitiv aproape automatizat complet. Doar instalati bateria alkalina 6v, ajustati zgarda la gatul cainelui si dispozitivul va incepe sa-si faca treaba. Pe zgarda se afla un potentiometru din care se poate regla sensibilitatea la latrat prin scaderea sau marirea ei. Cu cat marim sensibilitatea cu atat zgarda va reactiona mai rapid.

Instalarea/montarea bateriei:

Bateria folosita de sistem este alkalina , de 6V , model 4LR44.
Indepartati capacul bateriei si asigurativa ca ati instalat bateria corect, respectand polaritatea (in general bateria care insoteste sistemul este montata cu polaritatea inversa pentru a evita consumarea ei. Verificati acest aspect).
Instalati noua baterie intre contacti. Contactul “arc” este pentru polaritatea negativa iar cel “lamela” pentru polaritatea pozitiva.

Punerea zgarzii la gatul cainelui:

Puneti zgarda la gatul cainelui si stangeti cureaua. Dispozitivul de aseaza sub gatul cainelui. Asigurati-va ca electrozii sunt in contact direct cu gatul cainelui. Parul dintre electrod si piele va diminua efectul socului. Daca este necesar tundeti sau curatati bine pielea sub gat pentru a asigura un contact optim.

ATENTIE :

1. Nu permiteti cainelui sa “scarpine“ zgarda. Incercati si minimalizati acest comportament.
2. Dispozitivul este facut din plastic si componente electronice care nu sunt comestibile. Consultati medicul veterinat in cazul in care cainele inghite orice componenta a produsului
3. Cureaua zgarzii nu este conceputa spre a avea o lesa atasata. In cazul in care doriti sa folositi o lesa va trebui sa folositi o zgarda separata
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Work Force
Persoana de contact: Cristian Spinu
Adresa: Soseaua Dudesti - Pantelimon Nr. 99
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744764718
Telefon mobil: 0744764718
Website: http://www.fwtrade.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi