Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Work Force

Safety first
0744764718, 0744764718

Gard invizibil pentru caini JBZL-03

JBZL-03
Model:
JBZL-03
Out of stock
Telefon:
0744764718
Pret:
200 lei
 

Detalii produs

Acest produs este in special destinat cainilor "obraznici", fiind folosit spre a indeparta cainele de anumite zone (de exemplu de a tine departe cainele de locul unde tinem pantofii).

Important la acest dispozitiv este ca nu trebuie legat la o sursa de curent, produsul functionand in totalitate pe baterii.

Asezand emitatorul in zona pe care dorim sa o protejam, vom obtine o zona de excudere cu o raza intre 0.5 m si 3 m.

Mai mute caracteristici tehnice veti gasi mai jos:

Gard invizibil pentru caini - versiunea pentru interior

Manual de operare al modelului JBZL - 03

Va multumim ca ati cumparat gardul invizibil. Pentru o buna utilizare a produsului si pentru a fi satisfacut de performantele sale, inainte de a folosi produsul, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile Manualului de operare si sa-l pastrati pentru a-l consulta ori de cate ori aveti nevoie.

Produsul este destinat cainilor cu greutatea intre 2 si 70 kg.

FUNCTIONAREA PRODUSULUI.
- transmitatorul si receptorul sunt conectate prin semnal radio, avand diametrul de transmisiei intre 50cm si 300cm, ajustabila in functie de necesitati.
- sistemul de receptie poate atentiona auditiv si prin soc electronic cainele ca a intrat in zona interzisa
- sistemul este programabil si poate permite intrarea unui caine intr-o anumita zona si in acelasi timp sa interzica unui alt caine intrarea in zona respectiva.

1. Ghid de instalare
1.1. Instalarea bateriilor: se instaleaza in transmitator 3 baterii AA alkalinerespectand semnele (+) si (-)
1.2. Modul de setare a diametrului acoperit: confirmarea diametrului ariei interzise prin reglarea din butoanele A-B aflate pe transmitator. Pe display se pot observa sase stadii, variatia diametrului intre stadii fiind de 50 cm. Dupa setarea diametrului se aseaza transmitatorul in pozitia finala.
1.3. Punerea zgarzii: puneti zgarda la gatul cainelui astfel incat sa puteti baga un deget intre zgarda si gat. Acest aspect este important deoarece o zgarda lasata lejera va face ca contactul intre electrozi si gatul cainelui sa nu fie optim ducand la disfunctionalitati in utilizare. Inainte de a pune sistemul in ON indepartati cainele de zona de actionare a transmitatorului.
1.4. Receptorul pe ON/OFF: la punerea zgarzii pe pozitia ON aceasta va incepe sa functioneze. Pe pozitia OFF recepttorul este oprit. Se recomanda lasarea receptorului pe OFF in cazul neutilizarii pentru o perioada mai lunga de timp.

2. Dresaj si utilizare
2.1. Primul dresaj - important: Pentru prima lectie va trebui sa monitorizati cainele si sa-l atentionati de cateva ori pentru a observa semnalele. Este posibil sa fiti nevoit sa ajustati transmitatorul pentru ca animalul dumneavoastra sa primeasca atentionarea in momentul in care se apropie de zona interzisa. Daca animalul nu da semne ca intelege sau nu va descurcati cu atentionari verbale e recomandat sa folositi o lesa. La intrarea in zona interzisa, trageti-l usor in afara. Asta il va ajuta sa nu mai intre in zona respectiva. Incurajativa cainele defiecare data cand paraseste zona.
2.2. Acopoperirea transmitatorului: In mod normal transmitarorul acopera o arie cu diametrul cuprins intre 50cm si 300cm. Datorita caracteristicilor de propagare a undelor radio, aceast diametru poate vatia in functie de elementele metalice aflate in vecinatata. De asemenea transmisia poate fi afectata de asezarea pe verticala sau pe orizontala a dispozitivului. Asezati transmitarorul intr-o pozitie in care sa va acopere cat mai bine zona interzisa.
2.3. Testarea ariei interzise: Cand modificati raza de actiune este bine sa o testati cu testerul pus la dispozitie. Intrati incet in aria interzisa. Receptorul va emite sunetul de avertizare din ce in ce mai puternic pe masura ce patrundeti in aceasta zona. De asemenea se poate testa si cu ledul de proba. Daca acesta nu functioneaza schimbati bateriile receptorului asa cum se arata la punctul 2.5.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Work Force
Persoana de contact: Cristian Spinu
Adresa: Soseaua Dudesti - Pantelimon Nr. 99
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744764718
Telefon mobil: 0744764718
Website: http://www.fwtrade.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi