Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Work Force

Safety first
0744764718, 0744764718

Zgarda dresaj

998D
Model:
998D
Out of stock
Telefon:
0744764718
Pret:
190 lei
 

Detalii produs

Mai multe detalii veti gasi in continuare:

Sistem de dresaj de la distanta model 998D cu ecran LCD si raza de actiune de 300 m

Caracteristici :

1. 100 de nivele de vibratii
2. Nivelul poate fi modificat prin utilizarea butoanelor sus/jos
3. Butonul de semnal sonor activeaza un semnal sonor la zgarda
4. Sistemul poate fi folosit cu unul sau doua receptoare ( zgarzi )
5. Receptorul se va dezactiva daca nu este folosit pentru patru minute
6. Orice miscare va reactiva receptorul care va trece in pozitia asteptare ( stand-by )
7. Transmitatorul va trece in asteptare ( stand-by ) daca nu exista nici o comanda intrun interval de 20 sec si se va opri dupa 2 minute

Indicatii pentru a obtine rezultate rapide :

1. Lasati zgarda la gatul cainelui cat mai mult timp. De asemenea purtati transmitatorul la dumneavoastra si in afara antrenamentului . Astfel cainele nu va face legatura intre pedeapsa , zgarda si transmitator.
2. Deoarece stimularea de la zgarda nu este directionala se recomanda folosirea unei linii lungi sau a unei lese. De asemenea a se evita folosirea sistemului cand in apropiere sunt alte animale au oameni. Astfel folosit sistemul va ajuta cainele sa invete mai repede. Nu se recomanda folosirea sistemului fara o lesa sau o linie pana cand cainele nu termina dresajul.
3. Utilizati cel mai scazut nivel de stimulare pe care cainele il percepe. Animalul nu trebuiesa scheaune sau sa se speriela perceperea stimulului. Daca aceasta se intampla inseamna ca nivelul este prea mare si trebuie ajustat .
4. Nu folositi echipamentul pentru a corecta sau elimina comportamentul agresiv al animalului dumneavoastra. Daca animalul are un astfel de comportament va sfatuim sa va adresati personalului calificat.
5. Incepeti cu comenzi pe care cainele dumneavoastra deja le cunoaste. Nu folositi sistemul in cazul unor comenzi pe care cainele nu le cunoaste. Daca cainele devine confuz ajutatil cu lesa si cu incurajari.Cand fortati o comanda cu stimul este important sa nu aratati nici o emotie. Dupa ce executa comanda recompensati cainele .
6. Dresajul in locatii nefamiliare cainelui s-ar putea sa distraga animalul , avand ca rezultat folosirea mai des a dispozitivului. De asemenea ar putea fi necesar folosirea unui nivel mai mare pentru stimul. De asemenea nu ignorati recomandarea de a folosi o lesa sau o linie lunga .
7. Sedintele de dresaj trebuie conduse intr-o maniera pozitiva , recomandat fiind ca sedintele sa nu depaseasca 10-15 min astfel incat cainele sa nu-si piarda interesul, atentia si concentrarea. Recompensati cu laude fiecare comportament corespunzator cerintelor. Dupa terminarea dresajului continuati sa dati atentie cainelui jucandu-va cu el o anumita perioada de timp.

Frecventa : 433.825 hz
Baterii transmitator : 2x4LR44 / 6V
Baterii receptor : 2xAAA / 1,5V

Indepartati bateriile in cazul nefolosirii indelungate
Garantie pentru acest produs este de un an pentru vicii de fabricatie.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Work Force
Persoana de contact: Cristian Spinu
Adresa: Soseaua Dudesti - Pantelimon Nr. 99
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744764718
Telefon mobil: 0744764718
Website: http://www.fwtrade.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi