Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Special Alese

0773974498, 0773974498

Despre noi

Trimite mesaj
Special Alese s-a nascut din dorinta de a oferi ceva deosebit consumatorilor din Romania, care sa surprinda de fiecare data. Punem la dispozitie cumparatorului cadoul perfect care sa nu ajunga intr-un dulap ci sa fie vizibil si sa aminteasca in fiecare zi de dragostea cu care a fost daruit.

Acesta sa contina produse de calitate, sa fie excelent impachetat si cel mai important, sa ajunga la timp. Asa am ajuns la ideea de a lansa produse creative care sa completeze perfect ocaziile fericite din viata fiecaruia dintre noi.

Toate modelele de pe site sunt alese cu multa atentie, create special pentru toate categoriile si gusturile fiecaruia. Cadouri complete, semipersonalizabile, sau produse la comanda, unde comsumatorul poate personaliza produsul, acestea sunt gata ambalate pentru a ajunge la destinatie, chiar a doua zi! Acestea vor incanta, cu siguranta, atat privirea cat si sufletul.

In fiecare an ne reinventam, propunem colectii de cadouri cuprinzatoare, bazate pe cerintele si bugetele clientilor nostrii, pentru ca ei sa isi arate recunostiinta, multumirea si iubirea fata de oamenii care conteaza cu adevarat.

Toti colaboratorii nostri au o vasta experienta in oferirea de cadouri de neuitat, iar reteaua de furnizori acopera o foarte mare parte a Europei.

Portofoliul de produse este in continua dezvoltare, prin urmare, la fiecare vizita pe site-ul nostru veti gasi noi si noi idei uimitoare de cadouri pentru cei dragi.

Daca doriti sa comandati un produs pe care inca nu l-am listat pe site, dati-ne de stire si vom face tot posibilul sa va indeplinim dorintele!
Produse si servicii:
jucarii, decoratiuni, gadgeturi, accesorii, broderii romanesti, ie personalizata, ceasuri vinil personalizate, miniaturi (miniyou) pe comanda
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2015

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Special Alese
Persoana de contact: Alese Special
Adresa: Calea 13 Septembrie, Nr. 208, Bl. V39, Et. 2, Ap. 11 Sector 5, Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0773974498
Telefon mobil: 0773974498