Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

H.s.a. Audio Srl

0722505408 - Adrian Colita,

Despre noi

Trimite mesaj
Soundnet este un magazin online specializat in vanzarea de echipamente profesionale de sunet si accesorii. Aici gasiti echipamente si sisteme de inalta performanta potrivite pentru orice tip de aplicatii de sonorizare.

Portofoliul nostru de produse intruneste cerintele clientilor pentru fiecare sector al pietei, inclusiv: mall-uri, magazine si auditorii, restaurante, baruri, hoteluri, stadioane, amfiteatre, concerte, aeroporturi, gari, teatre, cinematografe, sisteme de public address, etc.

Soundnet.ro doreste sa va ofere servicii extraordinare inainte si dupa ce ati cumpara de la noi, revizuind periodic ofertele pentru a asigura preturi competitive.

Personalul nostru este foarte bine instruit si experimentat, fiind in masura sa va ajute sa luati decizia corecta. Ne dorim sa fiti 100% multumiti nu numai de echipamentele pe care le cumparati, ci si de serviciile noastre. Soundnet.ro este dealer autorizat DYNACORD si ELECTRO-VOICE in Romania.

La noi este locul in care te convingi singur ca viata sistemelor tale de sonorizare poate fi prelungita, iar randamentul ridicat poate fi conservat.

Oferim depanari profesionale audio video si lumini pentru ca tu sa nu fii nevoit sa achizitionezi noi sisteme din cauze minore. Service-ul ofera garantie in functie de vechimea si starea echipamentelor.

Mai mult de atat, specialistii nostri te pot consilia cu privire la cele mai noi noi aparitii din industria sonorizarii performante, a luminilor pentru scena si a sistemelor video de inalt randament. Noi lucram pentru ca tu sa fii pe deplin multumit!
Produse si servicii:
echipamente profesionale audio si accesorii; depanari profesionale audio video si lumini
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: H.s.a. Audio Srl
Persoana de contact: Stan Mihai
Adresa: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 305
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722505408 - Adrian Colita
Website: http://www.hsa-audio.ro, http://www.soundnet.ro