Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Solaris Serv Srl

The earthmoving company
0724275761,

Despre noi

Trimite mesaj
Solaris Serv SRL are o vasta experienta in executarea lucrarilor de excavatii, terasamente si transport, executie platforme si drumuri, demolari, precum si pentru inchirierea utilajelor de constructii si a mijloacelor de transport specializat.

Ne straduim constant sa recunoastem nevoile clientilor nostrii prin strategii adecvate. Experienta ne-a aratat ca de fiecare data, in stransa colaborare cu clientul avem capacitatea de a crea un flux dinamic pe parcursul lucrarii.

Principalele servicii oferite sunt:

Excavatii si transport
Suntem familiarizati cu toate cerintele lucrarilor de excavatii atat pentru executarea de fundatii pentru constructii civile si industriale, cat si pentru alte cerinte precum executarea sapaturilor pentru montarea retelelor de canalizari, alimentari cu apa, energie electrica si gaze, precum si lucrari de mare anvergura: indiguiri, compensari de nivel terenuri, canale.

Terasamente si platforme pentru infrastructura drumuri - platforme pentru constructii industriale si civile
In functie de cerintele clientilor putem oferi si in aceste servicii aceeasi acuratete bazata pe utilizarea tehnicii de varf din domeniul topometriei optice si cu laser in stransa legatura cu utilajele performante de ultima generatie utilizate de SOLARIS SERV SRL

Demolari
SOLARIS SERV SRL este specializata in demolarea de constructii industriale si civile. Demolarile implica numeroase riscuri, de aceea este necesara o calificare speciala a personalului implicat in aceste operatiuni, astfel incat structurile vecine, retelele importante de energie electrica, gaze sau alimentari cu apa nu sunt afectate in procesul demolarii. Suntem mandri de calitatea si siguranta muncii noastre in lucrarile de demolari si excavatii datorate inaltei calificari ale personalului nostru si sigurantei in exploatare ale utilajelor angrenate in lucrarile executate.

Inchiriere utilaje pentru constructii :
Excavatoare
Buldoexcavatoare
Incarcatoare
Buldozere
Utilaje pentru demolat
Miniincarcatoare
Autobasculante
Produse si servicii:
lucrari terasamente, excavatii, lucrari drumuri, platforme, inchirieri utilaje constructii, inchirieri excavatoare, inchirieri buldoexcavatoare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Solaris Serv Srl
Persoana de contact: Doru Emanuel
Adresa: Barbu Vacarescu, Nr. 149, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724275761
Website: http://www.solarisserv.ro