Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Supliment alimentar Trio verde 540 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4647 lei Lei
Brand
159
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Trio verde este un produs intr - un singur comprimat care contine trei alimente "verzi".

Chlorella, orz si spirulina verde forme de combinatie ideala, in care fiecare dintre componentele aduce la proprietatile specifice ale produsului si, prin urmare, ii confera trei capacitati excelente. Chlorella este cunoscut pentru proprietatile sale detoxifiante excelente. In acest produs VERDE TRIO ofera continutul majoritatii de vitamina A, care promoveaza buna functionare a sistemului imunitar. Chlorella contine clorofila, care este un colorant verde inchis, care este adesea mentionata ca "sange verde".

Spirulina este un tip de alge apa dulce bogate in proteine, vitamina B12 si crom. Vitamina B12 promoveaza formarea adecvata a celulelor rosii din sange si are un impact asupra reducerii oboselii. Cromul este un mineral important pentru a mentine un nivel normal de glucoza din sange.

Orz verde se face din frunze uscate de tinere de orz. Minerale si vitamine, care contine in mod natural o cantitate mai mare reprezentata de cupru. Un aport adecvat de acest element ne ofera o functionare corecta a metabolismului, sustine sistemul imunitar si protejeaza celulele de stresul oxidativ, astfel incat acesta functioneaza ca un antioxidant. Supliment alimentar. A nu se lasa la indemana copiilor. Acest produs nu este conceput ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Compozitie: Chlorella pyrenoidosa Spirulina (Arthrospira platensis), orz verde (Hordeum vulgare)
Tara de origine: Taiwan

Folosire: 3 comprimate 2x pe zi inainte de mese, bea un pahar de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura