Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soft Systems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software gestiune personal si calcul salarii Bani
70974 lei
Brand
2007
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BANI 2007 este destinat gestiunii personalului si calculului salariilor. Programul permite actualizarea grilelor de impozitare si pentru deduceri personale, a cotelor specifice de impunere (atat pentru obligatiile angajatului cat si pentru cele ale angajatorului).

BANI 2007 este destinat gestiunii personalului si calculului salariilor. Programul permite actualizarea grilelor de impozitare si pentru deduceri personale, a cotelor specifice de impunere (atat pentru obligatiile angajatului cat si pentru cele ale angajatorului). Calculul salariilor se poate face distinct pentru contracte cu durata nedeterminata, precum si a celor cu timpi partiali.

In cazul salariatilor cu contracte calculul se poate face in acord sau orar sau pe zile, in funtie de pontaj sau in sistem tarifar. De asemenea programul permite calculul sporurilor permanente si nepermanente.

In cadrul acestui modul se pot gestiona concediile medicale (mecanism automat de calcul), Primele acordate, CAR-urile, Avansurile acordate. Sunt posibile listarea fluturasilor, a statelor de plata in forma dorita de utilizator si a centralizatoarelor de note contabile.

Programul calculeaza automat atat datoriile personalului cat si ale unitatii catre bugetul de stat si permite emiterea situatiilor specifice atat pe suport magnetic, cat si tiparit (FF1, FF2; A11, A12; A1,A2; etc).

DEMO si mai multe informatii pe www.platphorma.ro
Din Gura in Gura
Alte Produse