Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Socex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Afacere societate comerciala de prestari servicii agricole
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Afacere, pretabila pentru, continuarea activitatii, inchiriere alt domeniu de activitate, vanzare, sau orce alta forma de utilizare legala, colaborare.

PREZENTARE

a. – Societate comerciala de prestari servicii agricole, cultura si productie de cereale si alte plante;

- amplasare in comuna Joita jud. Giurgiu, la o distanta de circa 18 Km. de Bucuresti, pe ruta Bucuresti-Rosu-Dragomiresti-Bicu-Joita;

- firma inregistrata in 1994 cu:

- Sediul Social Comuna Joita jud. Giurgiu

- Denumire: S.C. PESSCOPROD SRL

- Profil: prestari servicii agricole si productie agricola proprie si catre detinatori de terenuri arabile particulare, asociatii, ferme, societati.

b. – Dotari:

- teren pe care este amplasata constructia si respectiv sediul social cca. 2.500 m.p. intravilan, constructia de zid, in suprafata de cca. 600 m.p. in care sunt: hala pentru combine, hala pentru utilaje agricole, 3 padocuri pentru crestere de animale, 2 magazii mici de depozitare temporara de cereale, magazie pentru piese schimb, atelier de reparatii, birou, camera de locuit, sufragerie, bucatarie.

- alimentarea cu apa se face dintr-un put cu pompa cama si o cisterna de 3500 litrii suspendata la cca. 3 m.l. inaltime; cisterna mobila de 2500 l.

- energia electrica – 220 si 380 volti – este asigurata de reteaua publica deservita si apartinatoare de SDEE Electrica Giurgiu, filiala Bolintin Vale
Din Gura in Gura