Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Cizme din piele ignifuga pentru pompieri, profesionale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125512 lei Lei
Brand
MON-1578
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cizme din piele ignifuga pentru pompieri, profesionale (marimi 36-48) FISA TEHNICA
Denumire: Cizme profesionale pentru pompieri
Standard: EN ISO 20344.2004, EN ISO 20345:2004

Descriere: Incaltaminte de securitate, cu lungime pana la genunchi, de tip D, din piele impermeabila ignifuga, talpa din cauciuc rezistenta la temperaturi inalte, bombeu metalic, insertii pentru rezistenta la perforarea partii inferioare, talpa in relief antiderapanta, antistatica, antiacida cu izolatie impotriva frigului, branturi detasabile antitranspiratie. Au banda reflectorizanta pentru a semnala prezenta utilizatorilor in medii cu vizibilitate scazuta. Cizmele indeplinesc cerintele de ergonomie, inocuitate si robustete si sunt proiectate pentru asigurarea confortului utilizatorului.

Material: piele impermeabila
Marimi: de la 36 la 48
Culoare: neagra

Protectie: la patrunderea apei, izolatiei impotriva frigului, impotriva loviturilor, riscurilor termice, caldurii de contact, talpa antiderapanta, antiperforatie, antiacida, proprietati antistatice.
Domeniu de utilizare: incaltaminte de securitate categoria S3 utilizata de pompieri in operatiuni de stingere a incendiilor si activitati asociate.

Nivel de performanta: siguranta si confort, rezistenta la purtare, izolare la frig simbol CI proprietati antistatice rezistenta la perforare a partii inferioare protectie fata de riscuri termice de tip HI3 rezistenta la caldura in contact direct cu solul simbol HRO protectie la patrunderea apei simbol WR talpa in relief antiderapanta rezistenta bombeului la socuri mecanice de 2001
Ambalare: individual, cutie de carton
Trimite mesaj
Din Gura in Gura