Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray aerosol curatare aer conditionat, Prevent - 150ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2036 lei Lei
Brand
IMP-5997074517129
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol curatare instalatie aer conditionat, Prevent - 150ml

Produsul datorita componentelor speciali pe care le are, elimina depunerile care cauzeaza mirosuri neplacute, asigurand un aer curat si proaspat in spatiul de calatori.

MOD DE UTILIZARE:
Sa se ridice (inchida) ferestrele autovehicolului pornind motorul si climatizarea. Sa punem ventilatorul climatizarii la maxim si sa reglam pe miscarea interna a aerului (sa nu traga aerul din exterior). Sa tragem in fata scaunul soferului. Sa iesim din autovehicul, sa agitam bine butelia de aerosol si sa asezam pe podeaua vehiculului in spatele scaunului soferului. Sa apasam cu o miscare hotarata capul de pulverizare a aerosolului in asa fel ca aceasta sa ramana apasat si sa inchidem usa vehiculului pe din afara. (Atentie, dupa apasarea capului de pulverizare toata incarcatura flaconului va iesi!) Dupa aproximativ 15 minute sa deschidem toate usile autovehiculului si sa-l aerisim minim 10 minute si doar dupa aceasta sa oprim motorul. Pina la terminarea operatiei de aerisire sa respectam prevederile de siguranta!

Pericol
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Contine glioxal. Poate provoca o reactie alergica.
A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Evitati sa inspirati spray-ul. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 oC/122 oF. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Contine alcool izopropilic. Compozitie: substante tenside cationice < 5%, hidrocarburi alifatice > 30%, glioxal, parfum.

Descarca Fisa tehnica Aerosol curatare instalatie aer conditionat, Prevent - 150ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura