Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pardoseala autonivelanta Bostik Simson Marothaan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pardoseala Bostik Simson Marothaan
pentru vehicule comerciale

Pardoseala bicomponenta elastica Marothaan este prima pardoseala rezistenta la uzura, care poate fi aplicata in orice vehicul de transport. Pardoseala Marothaan este aplicata in forma lichida si este complet auto-nivelabila. Acest lucru duce la un nivel ridicat al rezistentei la uzura, cu coeficient mic de frecare la rulare (ideal pentru paleti si containere).

Pardoselile Bostik Simson Marothaan sunt foarte rezistente la produse chimice si corespund cerintelor pentru transportul de alimente. Bostik Simson Marothaan nu necesita un echipament de specialitate pentru aplicare si poate fi combinat cu un strat anti-alunecare.

Sistemul Bostik Simson Marothaan, a fost dezvoltat pentru a satisface cererea pentru pardoseli cu zgomot redus. Legislaţia actuală impune limite stricte privind nivelul de zgomot produs în timpul incarcarii si descarcarii de camioane in zone rezidentiale. Marothaan a fost testat indelungat in situatii reale si a fost declarat a fi în conformitate cu cele mai recente orientari NAS Piek.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura