Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Agnavag Srl

"We bring good things to you"
0040729060756, 0040729060756

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o societate al carei domeniu principal de activitate este consultan┼ú─â ┼či intermediere ├«n afaceri, cu o conducere a diviziei de consultan┼ú─â ┼či marketing cu o vast─â experien┼ú─â, acumulata pe parcursul a mai bine de 10 ani in tari membre ale U.E., si nu numai, cu rezultate individuale rasunatoare.

Am inceput aceasta activitate din dorinta de a oferi suport de calitate cat mai multor companii care doresc sa intre pe o piata greu accesibila in aceste vremuri, o piata care in Romania se considera a fi doar a marilor jucatori si a spagilor, conceptie care in opinia noastra este total eronata.
                                                
Experienta acumulata de-a lungul anilor in negocieri directe cu companii ale caror cifra de afacere individuala, depaseste cu mult 1mld ÔéČ, posibilitatea de a negocia la un nivel business in mai multe limbi internationale si nu in ultimul rand reputatia creata, ne-a ajutat sa putem tine piept oricarei incercari, oricarei confruntari, la orice nivel.        
                                        
In 2009 am inceput activitatea profesionala in tara, nu doar pentru a avea un Job, din contra, din dorinta de a invata felul in care puteam combate rautatea, minciuna si neseriozitatea  din tot segmentul privat si in mediul de afaceri, in Romania.
                                                
Dupa mai bine de un an, am preluat SC AGNAVAG SRL,  pentru a oferii celor care inca mai cred in ONOARE si CUVANT, o cale catre un business de success, o cale catre o viata mai linistita.
Produse si servicii:
vopsea lavabila, grunduri, amorse, tencuiala decorativa, emailuri, lacuri, hidroizolatii, izolatii, membrane hidroizolante, vopsea de marcaj rutier
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Agnavag Srl
Persoana de contact: Silivestru Adrian I.
Adresa: B-dul. Preciziei, Nr. 40B
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0040729060756
Telefon mobil: 0040729060756
Fax: 0040213117818