Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Pungi de hartie personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hartie
Out Of stock
Descriere
In ultimul timp accesoriile de ambalare si transport de tip pungi din hartie si pungi cadou sunt transformate in instrumente de creare a identitatii vizuale.

Pungile de hartie personalizate au devenit tot mai user friendly pentru marile case de moda, firme de catering, agentii de publicitate, firme care vor sa ofere materiale promotionale in scopul fidelizarii clientilor lor, etc.

Pungile pot fi din hartie kraft albit, kraft nature sau carton. Personalizarea poate fi realizata cu imprimare pe o fata sau pe ambele fete, serigrafie, tipar 1 - 4 culori.

Pungi personalizate - au imprimate pe ele sloganul, sigla, numele companiei dumneavoastra sunt ideale pentru participarea la targuri, expozitii, seminarii, intalniri de afaceri, indeosebi atunci cand aveti de oferit materiale de prezentare.

Aceste instrumente folosite in principal pentru transportul obiectelor, au devenit usor si elemente de identificarea. Datorita oportunitatilor cu care vin sunt si unelte de marketing importante.

Costul este in functie de cantitatea solicitata.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura