Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Totem publicitar pentru hoteluri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Numele de totem in industria publicitara apare ca o similitudine cu enigmaticele statui descoperite de europeni in 1772 in insula Pastelui.

Cu siguranta puteti opta pentru un totem publicitar in cazul hotelului dumneavoastra, adaugand o nota distincta de profesionalism si atragand atentia vizitatorilor asupra serviciilor oferite.

In zilele noastre totem-ul apare in signalistica stradala acolo unde spatiul suport este aproape inexistent sau foarte redus, ori atunci cand locatiile ce urmeaza a fi semnalizate se afla la distante considerabile fata de zonele de trafic pietonal sau rutier: benzinarii, hoteluri, cladiri de birouri etc.

Construit pe structura metalica, profile de aluminiu, otel, etc., totemul poate fi personalizat in functie de grafica aleasa de client, geometria acestora variind de la paralelipiped la prisme triunghiulare sau elipsoidice, cu inaltimi cuprinse intre 1,90 m si 4m sau chiar 15 m.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura