Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Litere volumetrice polistiren sau plexiglas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Executam litere volumetrice din polistiren si plexiglas. Literele volumetrice confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. De asemenea sunt elegante si au un impact vizual deosebit.

Litere volumetrice Polistiren Extrudat - sunt o solutie rapida si ieftina de personalizare indoor/outdoor. Pot fi utilizate pentru o gama foarte larga de aplicatii in confectionarea obiectelor promotionale si decorative 2D sau 3D.

Sian Image Media concepe si produce litere volumetrice, sigle, logo-uri, obiecte decorative, figurine pentru camera copiior, set alfabet cu scop didactic.

Se construiesc in intregime din plexiglas colantat sau avand baza din comatex sau forex cu o grosime de 5-10mm, cant din aluminiu sau comatex si fete din plexiglas.

Litere volumetrice luminoase cu banda led, in diverse culori, ofera vizual un grad mare de spectaculozitate. Au un consum mic de energie datorita modulelor led utilizate.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura