Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Litere volumetrice 3D iluminate prin fata - sunt alcatuite din trei parti. Partea din spate cu LED-urile, partile electronice si partea din mijloc care imprastie lumina. Partea frontala este cea care da culoare siglei. Aceste parti sunt prinse impreuna cu un sigiliu si silicon rezistent la apa.

Atunci cand vreti sa atrageti cat mai multi clienti si sa iesiti in fata concurentei, cel mai important lucru in alegerea siglei este utilizarea culorilor potrivite. Al doilea beneficiu existent este faptul ca se poate alege dintr-o foarte variata gama de fonturi si caractere care pot scoate in evidenta cele mai importante caracteristici pe care le are firma dvs.

Aceste litere volumetrice 3D iluminate prin fata sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond, plexiglas. Fata literelor volumetrice este executata din plexiglas, decorat cu autocolante translucente de diferite culori, pe care clientii nostrii le pot alege dupa preferinte.

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata - se utilizeaza pentru locatii cum ar fi restaurante si baruri, hoteluri, centre de afaceri, shopping center-uri, banci, farmacii, cazinouri si multe alte magazine de retail din toate domeniile.

Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura