Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Comanda Dumneavoastra Srl

0752210002,

Mop Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet

In Stock
Telefon:
0752210002
Pret:
89.90 lei
 

Detalii produs

Mop Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet

Mopul Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet este un mop mecanic cu cap de spalare din microfibra si coada metalica. Este dotat cu un recipient , din care se pulverizeaza apa la nevoie.

Mopul Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet curata rapid si eficient, functionand precum un magnet care atrage murdaria, fiind extrem de absorbant, dar in acelasi timp, delicat cu suprafetele. Se poate folosi atat uscat , cat si umed.
Curatare uscata: Se fixeaza manerul, se aseaza rama impreuna cu rezerva din microfibra, cu fata in sus , pe podea, apasand pana se clipseaza.
Curatare umeda: Se fixeaza manerul, se aseaza rama impreuna cu rezerva din microfibra, cu fata in sus , pe podea, apasand pana se clipseaza. Se desurubeaza capacul rezervorului. Puneti apa, adaugand solutie de curatat. Respectati proportia detergent-apa recomandata de producatorului acestuia. insurubati capacul rezervorului, agitand continutul, pentru a omogeniza amestecul.
Apasati maneta pentru a pulveriza o cantitate mica de lichid pe podea. Pe masura ce curatati , murdaria si grasimea vor fi prinse in microfibra mopului. Cand ati terminat , scoteti rezerva de microfibra.
Aceasta poate fi spalata si refolosita. In locul rezervei se poate utiliza si o carpa de praf de unica folosinta. Nu utilizati solutie de curatare nediluata. Pentru o buna curatare , goliti rezervorul dupa utilizare.

Mopul Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet se poate utiliza pe orice tip de suprafata: lemn, parchet laminat, linoleum, vinil, gresie, marmura sau piatra.
Dupa uzilizarea mopului cu pulverizare, puteti schimba capul de curatat podeaua cu cel pentru curatat geamuri, cu dubla functie stergator cu lamela de cauciuc si stergator cu microfibra.
Microfibra este formata din milioane de fibre microscopice care apuca si retin murdaria, praful si umezeala. Este atat de eficienta incat se foloseste la curatarea instrumentelor din spitale pentru a tine murdaria si germenii departe. Cu ajutorul unei rezerve puteti curata o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati.

Mopul Grunberg GR468 cu pulverizator pentru parchet are urmatoarele dimensiuni:
Talpa: 38 x 11.5 x 2 cm
Laveta: 27 x 7x 1cm
Inaltimea mopului: 115 cm
Capacitatea rezervorului: 600ml

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Comanda Dumneavoastra Srl
Persoana de contact: ! Shopee
Adresa: Ilfov
Localitate: Voluntari
Judet: Ilfov
Telefon: 0752210002

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi